SKANDALOZAN TEKST: Albanci objavili NAJSRAMOTNIJI izveštaj u istoriji - ni reči o Novaku!

Autor:

Sport

16.07.2023

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dotakli su dno dna.

SKANDALOZAN TEKST: Albanci objavili NAJSRAMOTNIJI izveštaj u istoriji - ni reči o Novaku!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Karlos Alkaraz osvojio je titulu na ovogodišnjem Vimbldonu, pošto je u velikom finalu savladao Novaka Đokovića sa 3:2, po setovima 1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4.

Na taj način je Novak ostao bez prilike da osvoji sva četiri grend slema u godini, kao i da izjednači rekord Rodžera Federera, koji je do sada osam puta osvajao Vimbldon.

Iako smo prisustvovali jednom od najvećih teniskih mečeva u istoriji, albanski mediji su još jednom pokazali svoje komplekse prema Novaku Đokoviću, jednom od najboljih sportista u istoriji.

"Telegrafi" je prednjačio u tome, jer nije imao izveštaje ni za Australijan open i Rolan Garos, kada je Nole osvajao titule, a sada su odlučili da ipak objave vest, ali na skandalozan način.

Republika

Foto: Printscreen/Telegrafi

Vest Telegrafija o finalu Vimbldona

Naslov je glasio "Karlos Alkaraz ulazi u istoriju: Pobedio je na Vimbldonu u duelu tokom četiri sata".

Osim toga, Albanci nisu niti jedne sekunde pomenuli ko je mladom Špancu bio rival, u tekstu nije bilo Novakovih slika, što samo potvrđuje njegovu veličinu i koliko bi ova nacija volela da ima takvog čoveka i sportistu.

Podsetimo, osim poraza u finalu, Nole je ostao bez šanse da osvoji kalendarski grend slem, kao i da od narednog ponedeljka ponovo bude prvi teniser sveta.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Saša

17.07.2023 00:44

Kozojebci,narkici,zaostali copor!!!

Gg

17.07.2023 16:47

Kad ga ne pomenu nije dobro, kad ga pomenu onda su Novakovi mrzitelji…ko uopste prati albanske medije i trazi neki banalan razlog za sirenje mrznje medju narodima?!?