ŠPANAC ČESTITAO SUNARODNIKU: Nadal se olgasio odmah nakon VELIKOG FINALA!

Autor:

Sport

16.07.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasno je za koga je legenda ove igre navijala na Centralnom terenu.

ŠPANAC ČESTITAO SUNARODNIKU: Nadal se olgasio odmah nakon VELIKOG FINALA!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Španski teniser Karlos Alkaraz osvojio je titulu na ovogodišnjem Vimbldonu, pošto je u velikom finalu savladao Novaka Đokovića sa 3:2, po setovima 1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4.

Na taj način je Novak ostao bez prilike da osvoji sva četiri grend slema u godini, kao i da izjednači rekord Rodžera Federera, koji je do sada osam puta osvajao Vimbldon.

Odmah po osvajanju turnira, javio se Rafael Nadal, jedan od najvećih Novakovih rivala u istoriji, koji je odmah čestitao Karlosu.

- Čestitam, Karlose. Danas si nam pružio ogromnu radost i sigurno si naš pionir španskog tenisa. Maolo Santana je navijao za tebe, gde god da je, kome si se takođe danas pridružio. Veoma snažan zagrljaj i uživaj u ovom trenutku, šampione!

Podsetimo, osim što je osvojio titulu, mladi Španac će ostati svetski broj 1, pošto je ovaj duel bio direktna borba za vrh ATP liste.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading