ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO SRBIJU! Sprema se SPEKTAKL - Novak otkrio FENOMENALNE vesti!

Autor:

Sport

15.07.2023

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova prilika da donese još radosti našem narodu.

ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO SRBIJU! Sprema se SPEKTAKL - Novak otkrio FENOMENALNE vesti!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković nalazi se u Londonu gde pokušava da stigne do osmog trofeja na Vimbldonu i 24. grend slem pehara u karijeri.

I dok svi sa nestrpljenjem očekuju nedelju od 15.00, Nole je našao način da obraduje čitavu Srbiju.

Đoković je potvrdio da će ove godine igrati za našu reprezentaciju u Dejvis kupu!

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Igraću ove godine. Radujem se tome. Nisam igrao prošle godine, bilo mi je krivo jer sam se nadao da će momci da prođu grupu u Valensiji, pa da im se pridružim u Malagi. Taj format je ustaljen već nekoliko godina, imali smo tešku grupu prošle godine. Nadam se da ću biti zdrav i da ću biti na raspolaganju. Jeste da je raspored nezgodan, da se igra nedelju dana posle finala US Opena, ali rekao sam selektoru Viktoru (Troickom) da sam tu i jedva čekam - rekao je Novak Đoković.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Grupna faza na programu je do 12. do 17. septembra, odmah nakon US Opena, poslednjeg grend slema u sezoni, dok je završnica od 21. do 26. novembra u Malagi.

Interesantno je to što bi u Dejvis kupu moglo da dođe do novog duela Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza jer su Srbija i Španija u istoj grupi, a onda još veće uzbuđenje bi moglo uslediti kada bi i sam Rafael Nadal ispunio svoje obećanje i zaigrao za nacionalni tim baš tada.

Nema šta, veoma zanimljivi dani su tek pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Miki

15.07.2023 13:55

Ne gledam ga uopšte. Poklanja poene, gemove i setove pa se posle "vadi" da bi pobedio. A ja da poludim zbog njegove glume?