POTRAŽIO STRUČNU POMOĆ! Alkaraz kod PSIHOLOGA pred susret sa Novakom!

Autor:

Sport

15.07.2023

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karlitos je najavio da će u pripremu za finale Vimbldona uključiti čitav tim.

POTRAŽIO STRUČNU POMOĆ! Alkaraz kod PSIHOLOGA pred susret sa Novakom!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Dileme više nema - u finalu Vimbldona čeka nas pravi spektakl.

Novak Đoković i Karlos Alkaraz snage će odmeriti u nedelju od 15 časova, srpski teniser krenuće po osmi pehar na Vimbldonu i 24. grend slem trofej, dok će mladi Španac pokušati da se prvi put popne na tronu u Londonu i osvoji tek drugu titulu na najprestižnijim turnirima (za sada ima jedan US Open).

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Nole u ovaj meč ulazi kao favorit, a Karlitos je otkrio da zbog Đokovića posebno mesto u njegovom timu ima i psiholog, te da će ovo stručno lice probati da ga spremi za nedeljne izazove na Centralnom terenu i da će sada biti daleko mirniji nego u polufinalu Rolan Garosa ove godine kada je poražen od srpskog tenisera.

Probaću da ovde u finalu ne uđem sa toliko nervoze kao što sam tada u Parizu, u polufinalu. Pokušaću da budem relaksiran, da uživam u trenutku, jer na Rolan Garosu u prvom setu nisam uopšte uživao. Drugačije ću da pripremim meč nego tada što sam pripremio. Biće drugačije za mene. Nadam se da me neće snaći ista stvar kao tada. Imam psihologa sa kojim radim još od početka 2020. godine. Ona mi pomaže mnogo. Razgovaraću sa njom kako da pripremim meč, to je jako važan momenat za mene, neće biti lako. Ali razgovaraću svakako sa njom - otkrio je Karlos Alkaraz.

Šta vi mislite, ko će stići do titule na Vimbldonu, Novak Đoković ili Karlos Alkaraz?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading