ŠTA SE OVO DEŠAVA? Kvota da Novak osvaja Vimbldon iznenada skočila!

Autor:

Sport

13.07.2023

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bukmejkeri znaju nešto što običan svet ne zna.

ŠTA SE OVO DEŠAVA? Kvota da Novak osvaja Vimbldon iznenada skočila!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Takmičenje na ovogodišnjem Vimbldonu ulazi u samu završnicu, a glavni favorit da osvoji pehar u muškom singlu je srpski teniser Novak Đoković.

Najveći ikada koji se bavio "belim sportom" će se u petak u polufinalu sastati sa osmin igračem planete Janikom Sinerom, a organizatori su već odredili i tačan termin tog meča.

U drugom polufinalnom okršaju će rekete ukrstiti prvi nosilac Karlos Alkaraz i treći teniser sveta Danil Medvedev.

Sudeći po kvotama, najveće šanse da osvoji Vimbldon ima Đoković, na koga je kvota 1,50. Realne šanse daju se i Alkarazu na koga je kvota 3,35, dok su Medvedev (10,60) i Siner (11,80) totalni autsajderi.

Međutim, jedna stvar je i više nego zanimljiva kada su te kvote u pitanju.

Pre žreba za Vimbldon je kvota na Noleta bila 1,80, nakon izvlačenja kuglica 1,60, a posle prve nedelje takmičenja 1,45. To znači da su bukmejkeri videli nešto što obični gledaoci nisu, zbog čega je kvota na Srbina skočila za 0,05.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading