OVAKVOG NOVAKA DUGO NISMO VIDELI! Đoković u NEPREPOZNATLJIVOM izdanju! (FOTO)

Autor:

Sport

13.07.2023

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as trenirao na vimbldonskoj travi.

OVAKVOG NOVAKA DUGO NISMO VIDELI! Đoković u NEPREPOZNATLJIVOM izdanju! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Posle dana pauze, koji je proveo bez treninga, Novak Đoković se u četvrtak pojavio na redovnoj pripremi pred polufinalni dvoboj Vimbldona protiv Janika Sinera.

Od ranih jutarnjih sati bila je evidentna promena u Londonu i nešto hladnije vreme. Očekuje se da će narednih sati pasti kiša, obzirom da duva neprijatan vetar u "Old Ingland Klabu".

Upravo zbog toga je Nole na trening došao u dugim rukavima i tako započeo sa radom, dok traje period zagrevanja.

Đoković svoj polufinalni duel igra u petak, a objavljena je i satnica Vimbldona, po kojoj srpski as izlazi na teren od 14 časova i 30 minuta.

Republika

Foto: Printcreen/Twitter

Novak Đoković trenira u dugim rukavima

Na putu do polufinala, Đoković je, podsetimo, eliminisao u prvom kolu Argentinca Pedra Kačina, potom Australijanca Džordana Tompsona, pa velikog rivala Stana Vavrinku iz Švajcarske.

Zatim mu je prvi set na turniru oduzeo Poljak Hubert Hurkač u osmini finala (3:1), da bi u četvrtfinalu najbolji teniser ikada eliminisao Rusa Andreja Rubljova istim rezultatom.

Protiv narednog rivala Janika Sinera sastao se u četvrtfinalu prošlogodišnjeg Vimbldona, kada je savladao Italijana spektakularnim preokretom s 3:2, iako je "novi Federer" imao vođstvo u setovima od 2:0.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading