OVO JE ŽENA KOJOJ JE MUŽ PRESUDIO SEKIROM, PA IZVRŠIO SMAOUBISTVO! Telo pronašla ćerka!

Autor:

Svet

09.05.2024

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi horor u Gradačcu!

OVO JE ŽENA KOJOJ JE MUŽ PRESUDIO SEKIROM, PA IZVRŠIO SMAOUBISTVO! Telo pronašla ćerka!

Foto: Profimedia

Policija BiH

Sinoć je još jedan jeziv zločin potresao Gradačac, kada je Refik Mujedinović, koristeći sekirom, oduzeo život svojoj supruzi, a zatim počinio samoubistvo u Srebreniku.

Ubijena je Halida Mujedinović, saznaje Avaz.

Prema saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona sinoć, telo je otkrila njena ćerka, koja je odmah obavestila policiju, prenosi Srpskainfo.

Na mesto događaja odmah po prijavi, upućena je patrola policije PS Gradačac koja je potvrdila navode prijave, te obezbeđuje mesto događaja. Dolaskom dežurne ekipe SHMP Doma zdravlja Gradačac i lekara mrtvozornika na mestu je konstatovana smrt H.M.- saopšteno je sinoć iz Uprave policije MUP TK.

Dežurna tužiteljka Kantonalnog tužilaštva Tuzla informisana je o događaju i odmah je izašla na mesto događaja, gde preuzima vođenje uviđaja. Uviđaj i druge istražne radnje sprovode istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Podsećamo, pre nepunih godinu dana, tačnije 11. avgusta prošle godine u Gradačcu se dogodio užasan zločin. Tog kobnog dana, monstrum Nermin Sulejmanović uključio je uživo program na Instagramu i snimao ubistvo svoje supruge, odnosno kako joj puca u glavu iz vatrenog oružja. Njegova nevenčana supruga Nizama Hećimović, koju je pre toga zverski pretukao, plakala je, međutim, on joj je ipak monstruozno presudio.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading