SVE JE SPREMNO ZA NOVI SPEKTAKL: Alkaraz ODUVAO Medvedeva - u nedelju sa Novakom za TITULU!

Autor:

Sport

14.07.2023

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac nastavlja da melje sve rivale.

SVE JE SPREMNO ZA NOVI SPEKTAKL: Alkaraz ODUVAO Medvedeva - u nedelju sa Novakom za TITULU!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Španski teniser Karlos Alkaraz savladao je Danila Medvedeva sa 3:0, po setovima 6:3, 6:3, 6:3 i izborio je plasman u finale Vimbldona, gde će igrati protiv Novaka Đokovića.

Nakon prvog polufinala danas, u kom je Novak sa 3:0 "počistio" Sinera, sličan scenario smo videli i u drugom polufinalnom duelu na Centralnom terenu.

Posle prvih šest gemova nismo videli brejk, a prvi je popustio Rus, pa je Alkaraz brejkom u osmom gemu stigao do prednosti, a nedugo zatim i do seta - 6:3.

Sličan scenario je viđen i u drugom delu igre, a Španac je vrlo brzo stigao do 2:0, osvojivši drugi set sa takođe 6:3.

Treći set je doneo najviše neizvenosti, iako nije delovalo tako na startu. Videli smo četiri brejka u nizu, a poslednji je popustio Danil, pa je Karlos uspeo da slomi otpor rivala i plasira se u veliko finale.

Duel između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza je na programu u nedelju, od 15 časova na Centralnom terenu, a ovo će biti njihov drugi okršaj ove godine, nakon polufinala Rolan Garosa, koje je pripalo srpskom teniseru.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading