REKORDI PADAJU KAO OD ŠALE: Novak se još jednom upisao ZLATNIM slovima u ISTORIJU tenisa!

Autor:

Sport

14.07.2023

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Definitivno najbolji svih vremena.

REKORDI PADAJU KAO OD ŠALE: Novak se još jednom upisao ZLATNIM slovima u ISTORIJU tenisa!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković postao je prvi teniser u istoriji u obe konkurencije koji je stigao do 35 grend slem finala, saopštili su organizatori Vimbldona na zvaničnom sajtu.

 

 

Đoković je do 35. grend slem finala stigao pošto je savladao Janika Sinera rezultatom 3:0 (6:3, 6:4, 7:6(4)). Borio se Nole protiv mladog Italijana, sramnih sudijskih odluka, kao i neprijatne londonske publike, ali je na kraju pokazao da se on za sve pita.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Srbin je tako ostao sam na čelu po broju finala najvećih turnira, dok ih je Kris Evert odigrala 34. Osvajač 23 grend slem pehara je poražen u 11 finala u karijeri, dok je Evert izgubila čak 16 finala.

Serena Vilijams je odigrala 33 finala grend slema, Martina Navratilova 32, Štefi Graf 31, koliko i Rodžer Federer, a Rafael Nadal 30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading