ALKARAZ JE VELIKI ŠAMPION: Kakav gest Španca - o OVOME svi pričaju! (FOTO)

Autor:

Sport

16.07.2023

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao je već sada da će biti legenda ovog sporta.

ALKARAZ JE VELIKI ŠAMPION: Kakav gest Španca - o OVOME svi pričaju! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Španski teniser Karlos Alkaraz osvojio je titulu na ovogodišnjem Vimbldonu, pošto je u velikom finalu savladao Novaka Đokovića sa 3:2, po setovima 1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4.

Na taj način je Novak ostao bez prilike da osvoji sva četiri grend slema u godini, kao i da izjednači rekord Rodžera Federera, koji je do sada osam puta osvajao Vimbldon.

Slavu je danas pokupio mladi Španac, koji je ipaki pokazao o kakvoj se veličini radi. Naime, nakon finalnog duela, ono što se nije moglo videti u prenosu jeste da je Alkaraz pružio ruku Stefanu, Novakovom sinu, uz veliki osmeh na lici, i još jednom potvrdio da se radi o sjajnom momku.

Đoković je inače 16 godina stariji od Karlosa, pa ako karijera mladog Španca potraje, ne bi trebalo da čudi da možda jednog dana, na ovom terenu, vidimo i okršaj Alkaraza protiv mlađeg Đokovića, što bi svakako bio veliki spektakl.

Podsetimo, titulom na Vimbldonu, Karlitos je sebi obezbedio prvo mesto na ATP listi od narednog ponedeljka, pošto je ovaj duel direktno odlučivao o lideru karavana od naredne sedmice.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading