ĐOKOVIĆ OBRADOVAO SRBIJU: Reči našeg asa ODZVANJAJU Londonom!

Autor:

Sport

01.07.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za spektakl u prestonici Velike Britanije.

ĐOKOVIĆ OBRADOVAO SRBIJU: Reči našeg asa ODZVANJAJU Londonom!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Teniska elita se trenutno nalazi u Londonu, gde će u ponedeljak, 3. jula, početi Vimbldon, treći grend slem u sezoni.

Titulu će u muškoj konkurenciji braniti Novak Đoković, koji je prošle sezone, u velikom finalu, pobedio Nika Kirjosa, rezultatom 3:1.

Upravo se Nole obratio medijima pred početak turnira, a poslao je poruku koja raduje celu Srbiju.

Osećam se sjajno. Uvek je čast i privilegija biti ovde. Imao sam mnogo uspeha ovde. Uzbuđen sam pred početak Vimbldona - rekao je Đoković.

Zatim je pričao i o Karlosu Alkarazu, njegovom glavnom izazivaču.

Uvek je neko. Karlos je sjajan momak, zreo za 20-godišnjaka. Ispisao je istoriju tako mlad. Sjajan karakter ima. Impresivan ima tim. Ferero je odličan mentor. Uvek nalazim ekstra motivaciju na grend slemu. Nema neke razlike. Znam šta treba da uradim. Trudim se da dođem u najbolje stanju za mečeve.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na Vimbldonu

Za kraj, poručio je Đoković da je gladan uspeha.

Ne osećam se opuštenije. Gladan sam uspeha na GS. Ako sam uvek sposoban da se borim na ovom nivou, sve je u redu. Posle RG sam se pripremao za Vimbldon, provodio sam vremena sa porodicom. Ovo je novi slem, to je život profesionalnog tenisera. Ponosan sam što sam u ovoj poziciji. Pokušavam da iskoristim svaku priliku u ovoj fazi karijere - rekao je Đoković.

Podsetimo, prvi meč na ovogodišnjem Vimbldonu će Đoković odigrati upravo u ponedeljak, od 14:30 na Centralnom terenu, a rival će mu biti Argentinac Pedro Kahin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading