SAMO NA BALKANU! Prodaje auto preko Novaka Đokovića: Najbolji teniser planete ISKORIŠĆEN, ali će ga to NASMEJATI DO SUZA! (FOTO)

Autor:

Sport

05.04.2023

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagrada za oglas godine mogla bi da ode u ruke ovom čoveku.

SAMO NA BALKANU! Prodaje auto preko Novaka Đokovića: Najbolji teniser planete ISKORIŠĆEN, ali će ga to NASMEJATI DO SUZA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković vratio se na vrh ATP liste tako što je ovog ponedeljka prestigao Karlosa Alkarasa koji nije uspeo da stigne do titule na turniru u Majamiju.

Srbin se sada sprema za sezonu na šljaci, a jedan od turnira na kom će nastupiti je i Srpska open u Banjaluci.

Đoković će zaigrati pred publikom u ovom gradu od 16. do 23. aprila, a pomenuti turnir stigao je u centar pažnje javnosti u regionu zbog jednog oglasa za prodaju automobila! Nagrada za oglas godine mogla bi da ode u ruke čoveku koji je iskoristio Novaka Đokovića i Srpska open kako bi pokušao da proda svog golfa preko sajta "OLX.ba".

Želite da gledate najboljeg tenisera u istoriji, a da na turnir dođete Golfom 7 koji ima panorama krov? Na prodaju dve karte za treći dan turnira Srpska Open. Uz kupovinu karata na poklon dobijate vozilo Volkswagen Golf 7, 1.6, 77kw, 2013 godina. Auto uvezen iz Nemačke pre tri godine, redovno održavan u ovlašćenom servisu, odrađen veliki i mali servis. Poseduje servisnu knjigu i dva ključa. Originalna kilometraža što se može proveriti u ovlašćenom servisu gde je i servisiran. Auto bez ikakvih dodatnih ulaganja. Poseduje i panorama krov, zeder, zimske gume kupljene nove početkom prošle sezone (Michelin) i letnje gume na alu felnama. Tek registrovan - stoji u oglasu koji je sve nasmejao.

Karte za turnir su puštene u prodaju već uveliko i cene variraju u zavisnosti od takmičarskog dana. One najjeftinije iznose 13 maraka (oko 750 dinara) i važiće za čitav prvi dan, dok će za finale koštati 68 i 77 maraka (oko 4000 i 4500 dinara)

Nema sumnje da je najbolji teniser planete propisno iskorišćen ovom prilikom, ali da će ga to i nasmejati do suza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading