POTVRĐENO: Spektakl u Banjaluci - stiže Novakov veliki rival!

Autor:

Sport

21.03.2023

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedno sjajno ime na Srpska Openu.

POTVRĐENO: Spektakl u Banjaluci - stiže Novakov veliki rival!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković predvodi listu učesnika na predstojećem Srpska openu, a pored njega, učestvovaće i ostali naši teniseri Laslo Đere, Filip Krajinović i Dušan Lajović.

Sada, na malo manje od mesec dana do starta nadmetanja, navijači su saznali ime još jednog sjajnog tenisera koji će igrati u Banjaluci, a u pitanju je Andrej Rubljov.

Već nedeljama se šuškalo da će aktuelni šampion ovog turnira učestvovati, a sada je za to stigla i zvanična potvrda, pa je jasno da nas na Srpska openu očekuje spektakl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srpska Open (@srpskaopen)

Osim Rubljova, poznato je da će se na turniru pojaviti i Sten Vavrinka, trostruki grend slem šampion, odnosno Gael Monfis, slavni francuski igrač, poznat po tome što uživa da zabavlja publiku.

Takođe, pregovara se sa još nekim sjajnim imenima poput Endija Mareja, Karena Hačanova i Frensisa Tijafoa.

- Nije tajna da želimo Endija Marija. Mislim da bi bila velika stvar da dođe. To bi bio ogroman uspeh. Poslali smo upit, na njemu je da kaže "da" ili "ne". Nema još puno vremena, ali oni svi vole da čekaju do poslednjeg trenutka - rekao je nedavno direktor turnira Đorđe Đoković za "Sportal.rs".

Podsetimo, turnir je ove godine prebačen iz Beograda u Banjaluku, a start je zakazan za 16. april. Prethodne godine je Rubljov došao do titule nakon pobede u finalu protiv Đokovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading