SVETI SAVO TI POMOZI! Đoković na praznike dobija neverovatnu moć

Autor:

Sport

26.01.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak sutra u 9.30 igra za plasman u finale Australijan opena protiv Amerikanca Tomija Pola. Na Božić srušio Rusa Danila Medvedeva.

SVETI SAVO TI POMOZI! Đoković na praznike dobija neverovatnu moć

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Mada su pravoslavci zavladali ovogodišnjim teniskim turnirom u Australiji, najbolji može biti samo jedan! Veruje se, barem među Srbima, da će to biti Novak Đoković, koji je u tekućoj sezoni na crveno slovo već pokazao da je silno motivisan.

Zato nek strepi Tomi Pol (26) iz Sjedinjenih Američkih Država, koji sutra ujutro od 9.30 (Eurosport 1), na praznik Svetog Save, izlazi na megdan Noletu u polufinalu Australijan opena. Prethodno, Đoković je na Božić po julijanskom kalendaru 2023. pobedio Danila Medvedeva i osvojio turnir u Adelejdu.

Foto: Printskrin

DAJE NOLETU DODATNU SNAGU Sveti Sava

Da se igraču iz Nju Džerzija ne piše dobro sluti i tradicija. Naime, Novaku će polufinale Ozi opena biti ukupno 44. u karijeri, s tim da je svih devet puta slavio u pretposlednjoj rundi Melburna i, nakon toga, osvojio titulu. Njegove snage svestan je i trener Tomija Pola (trenutno 35. na ATP listi) Bred Stajn, koji je na šaljiv način komentarisao predstojeći duel svog pulena protiv teniskog kralja iz Srbije.


- Mislim da je najlakši način da pobedite Đokovića taj da ga otrujete ili tako nešto - rekao je Stajn.

U drugom polufinalu pak snagu će odmeriti dva pravoslavca - Grk Stefanos Cicipas i Karen Hačanov iz Rusije. Njihov meč, zapravo, odigran je rano jutros po srednjoevropskom vremenu.

Foto: Tanjug/AP

MALE MU ŠANSE - Tomi Pol

Ko god da izbori plasman u finale, ukoliko mu Đoković bude rival, imaće minorne šanse za osvajanje trofeja. Barem tako kažu kladionice. Poznata srpska bukmejkerska kuća Soccer, i to uoči polufinala, izbacila je kvote za osvajanje Australijan opena, a Noletov trijumf u Melburn parku plaća se sa mizernih 1,25.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading