BORILA SE PUNIH SEDAM GODINA: Bila je na ivici smrti, a sada poznata teniserka čeka svoje prvo dete

Autor:

Sport

20.07.2020

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marion Bartoli, franuska teniserka koja je 2013. osvojila Vimbldon, nakon najvećeg uspeha u karijeri odlučila je da se povuče sa samo 28 godina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marion Bartoli

Potom je preživela puno toga, a sve je trajalo punih sedam godina. Borila se sa opakom bolešću i uspela da pobedi u najbitnijem meču u životu i dobila najbolju moguću vest - postaće mama.

Bartoli, koja je u braku sa belgijskim fudbalerom Jahijom Bumedinom, živi u Dubaiju i nedavno je objavila kako je u drugom stanju, kao i da čeka devojčicu. 

Francuskinja se 2016. zarazila misterioznim virusom koji joj je napao krvni sistem tokom puta u Indiji, a zbog iscrpljenosti organizma i lošeg stanja u kojem je bila, provela je čak četiri meseca u bolnici.

Lekari su govorili kako je na ivici smrti, svakodnevno su se borili za njen život, opadala joj je kosa, zubi su joj se klimali i izgubila je više od 20 kilograma. Spominjalo se kako je na pragu anoreksije, a niko nije znao kroz šta tačno prolazi Bartoli.

Uspela je da se iz svega toga izvuče i postane još jača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading