Čileanac pohvalio Đokovića: Novakov stil igre je drugačiji, najkompletniji je od svih!

Autor:

Sport

12.04.2020

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čileanski teniser Kristijan Garin je u intervjuu za "ESPN" pričao o početku sezone, kao i svojim ciljevima u karijeri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

On je do sada osvojio četiri turnira - sva četiri na šljaci. To jasno pokazuje i koja mu je omiljena podloga, a samim tim i Gren slem.

- Kao i svaki teniser koji se posvetio ovog sportu, jedan od najvećih ciljeva mi je Top 10. Bilo bi veoma uzbudljivo kada bih ostvario taj cilj. Ako bih morao da odaberem turnir koji bih voleo da osvojim, to bi bio Rolan Garos. Taj Gren slem najviše odgovara mom stilu igre - rekao je 18. reket sveta.

Garin je prokomentarisao i igru članova "velike trojke".

- Novak Đoković je najkompletniji teniser koji postoji i sa njim se poistovećujem zbog njegovog stila igre. Nadal je 'fizikalac' i njegovi udarci su snažni, što znači da morate da date sve od sebe kada igrate protiv njega. Moj omiljeni je i dalje Rodžer Federer. Iznova mi iznenađuje kad ga vidim kako igra uprkos godinama. I dalje uživa u tenisu kao na početku karijere - dodao je 23-godišnji teniser.

On je imao problema sa povredom, ali sada je sve u redu.

- Srećom, dobro sam sada. Mogao bih sutra da igram tenis sa 100%, ali s obzirom na trenutnu situaciju, teško da ćemo igrati uskoro - zaključio je Kristijan Garin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading