SRCE ĆE VAM PREPUĆI! OVO je pronađeno na mestu gde je poslednji put viđena Danka Ilić - Detalj koji svima tera suze na oči...(FOTO)

Autor:

Hronika

29.04.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do današnjeg dana iako Srbija traga za telom deteta, ubice nisu rekli gde su i na koji način sakrili njeno telo.

SRCE ĆE VAM PREPUĆI! OVO je pronađeno na mestu gde je poslednji put viđena Danka Ilić - Detalj koji svima tera suze na oči...(FOTO)

Foto: Facebook, twitter

Danka Ilić koja je nestala u Banjskom polju, ubijena je istog dana - 26. marta kada su je osumnjičeni Srđan Janković i Dejan Dragijević udarili službenim vozilom JKP "Vodovod" Bor, nakon čega su je onesvešćenu stavili u zadnji deo automobila. 

Kada se Danka probudila i zaplakala, Dragijević ju je po sopstvenom priznanju rukama davio dok nije prestala da diše, a onda su je zajedno bacili na deponiju.

Nažalost, ni nakon više od mesec dana, njeno telo nije pronađeno.

Iako je prvih dana bio zabranjen prilaz kući i dvorištu iz kog je nestala malena devojčica, nakon što se policija sklonila, ekipa Republike otišla je na lice mesta i zatekla potresne prizore.

Naime, u dvorištu smo zatekli roze ranac, kao i roze igračku u obliku fiskalne kase za koju se pretpostavlja da se baš tog kobnog dana igrala dvogodišnja Danka Ilić.

Takođe, na gomili su se nalazile još neke igračke, kao i knjige.

Podsetimo, do današnjeg dana iako Srbija traga za telom deteta, ubice nisu rekli gde su i na koji način sakrili njeno telo.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru vodi istragu, a kako se navodi do danas je ispitano 17 svedoka i ta faza istrage je završena, sada se čeka dostavljanje DNK veštačenja.

- Osumnjičeni za ubistvo devojčice upućeni su u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, radi neuropsihijatrijskog veštačenja, a od narednih dokaznih radnji za sada se čeka dostavljanje DNK veštačenja oduzetih predmeta - rekli su iz VJT u Zaječaru.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog linkovanja izvora, a to je Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading