TELO ONESVEŠĆENE DANKE ILIĆ PRVO BACILI PREKO ALATA-JEZIVO! Ubice devojčicu pregazile kad su krenule, a onda rešile da prikriju tragove...

Autor:

Hronika

04.04.2024

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan se vratio 28. marta ove godine i prebacio telo na drugu lokaciju, ne možemo im verovati jer jedan na drugog prebacuju krivicu, rekao Gašić.

TELO ONESVEŠĆENE DANKE ILIĆ PRVO BACILI PREKO ALATA-JEZIVO! Ubice devojčicu pregazile kad su krenule, a onda rešile da prikriju tragove...

Foto: Printskrin/RTV PINK, Društvene mreže

S.J. (50), iz sela Luka, osumnjičen je zajedno sa svojim kolegom D.D. (50) za ubistvo devojčice Danke Ilić.

Kako je istakao Bratislav Gašić, telo onesvešćene Danke Ilić prvo su bacili preko alata.

- Majka je oko 13.50 videla beli auto i muško lice pored vozila fiat panda, u kom su bili osumnjičeni. Oni su rekli da su bili na radnom zadatku u Banjskom polju, da provere šahtu. Njihovo kretanje je zabeleženo na kameri. Kasnije je zabeleženo da se vozilo zaustavilo kod kapije oko 13 i 50. Vozilo u kom su bili S. J. i D. D. je bilo ispred kapije oko 2 i po minuta, stali su zbog potrebe za toaletom. Potom su krenuli, i devojčicu udarili nekih 30-40 metara od mesta zaustavljanja. Autom je upravljao D. D. a S. J. je telo onesvešćene devojčice prebacio na zadnji deo vozila preko alata. Dogovorili su se da telo devojčice bace. U 13.57 ih je zaustavio otac devojčice i pitao da li su videli devojčicu, na šta su odgovorili negativno - rekao je ministar.

Podsetimo, Gašić je rekao i to da je drugi osumnjičeni je imao reakciju na ispitivanju. Jedan se vratio 28. marta ove godine i prebacio telo na drugu lokaciju, ne možemo im verovati jer jedan na drugog prebacuju krivicu.

- Svaku kuću u Banjskom polju su naši operativci obišli, svaki podrum, šahtu i zamrzivač pogledali. Istraga je išla u tri pravca. Nismo mogli da isključimo otmicu, da je dete neko, kao što je to bilo na kraju udareno kolima, i treća mogućnost da je dete živo. Više puta smo pričali sa majkom. Da li nam je bilo čudno što je posle tri godine došla u dvorište u kom je bilo dosta stakla i gvožđa, pa jeste. Ali smo morali dobiti sve informacije za potrebe istrage - rekao je on.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading