DA SU JOJ ODMAH UKAZALI POMOĆ DANKA BI MOŽDA BILA ŽIVA! Monstrumi posle udesa udavili devojčicu i zakopali je, umesto da su je odvezli u bolnicu!

Autor:

Hronika

04.04.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek se traži mesto gde su bacili telo deteta.

DA SU JOJ ODMAH UKAZALI POMOĆ DANKA BI MOŽDA BILA ŽIVA! Monstrumi posle udesa udavili devojčicu i zakopali je, umesto da su je odvezli u bolnicu!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Tragičan događaj potresao je srpsku javnost nakon što su otkriveni detalji o nestanku i smrti male Danke Ilić (2) u Banjskom Polju , koja je nestala u blizini svoje kuće dok se igrala s majkom i bratom. Prema informacijama, dvojica radnika JKP "Vodovoda" navodno su učestvovala u ovom stravičnom činu, sakrivši telo devojčice na divljoj deponiji na Starobanjskom putu.

- Stravično je to što su uradili! Umesto da su izašli iz kola pozvali Hitnu pomoć, možda bi mala Danka sad bila živa! Monstrumi su jadno dete ugušili i otišli da bace na deponiju. U alkoholisanom stanju su unuštili detetu život. Strašno je sve to, samo da su reagovali na vreme možda bi dete bilo živo - navodi izvor. 

Službeno vozilo Vodovoda otkriveno je s tragovima krvi, koji su naknadno identifikovani kao pripadajući maloj Danka Ilić. DNK analiza je potvrdila njen identitet, čime je slučaj dobio stravičan obrt.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Ubijena Danka Ilić

"Službeno vozilo puno krvi male Danke!" 

- Po planu rada preduzeća, bilo je poznato ko je vozio automobil u kritičnom vremenskom periodu. Proverom baznih stanica, to je i potvrđeno. Osumnjičeni su privedeni i odmah priznali ubistvo - izjavio je izvor za beogradske medije. 

Ranije danas su forenzičkom analizom pronađeni tragovi krvi na vozilu, što je rezultiralo hapšenjem dvojice radnika. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, izrazio je saučešće porodici, potvrdivši hapšenje osumnjičenih.

- Imamo loše vesti za Danku... Policija je uhapsila dva lica koja su, ako dobro razumem, izvršila ubistvo male Danke. Kako shvatam, priznali su delo - rekao je Vučić, dodajući da policija radi na lociranju mesta gde je telo devojčice ostavljeno.

Podsetimo, Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot su osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, koja je nestala deset dana.

Prema istrazi kriminalističke policije PU Bor, sve se odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala. Janković se sumnjiči da je upravljao službenim vozilom JKP Vodovod u trenutku kada je, navodno, nehotice udario devojčicu na Banjskom putu, dok je Dragijević bio s njim.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading