REPUBLIKA SAZNAJE! OGLASILA SE AUSTRIJSKA POLICIJA! Ovo su najnovije informacije o nestaloj Danki Ilić!

Autor:

Hronika

04.04.2024

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove informacije!

REPUBLIKA SAZNAJE! OGLASILA SE AUSTRIJSKA POLICIJA! Ovo su najnovije informacije o nestaloj Danki Ilić!

Foto: Shutterstock, društvene mreže

Austrijska policija rano jutros se za Republiku oglasila se novim saopštenjem o Danki Ilić (2) i snimku dve žene Rumunke, koje su dovedene u vezu s nestankom devojčice s obzirom da je s njima snimljeno dete koje fizički podseća na malu Danku.

Naime, austrijska policija isključila je bilo kakvu povezanost Rumunki sa snimka sa Dankom Ilić.

- Srpski državljanin koji živi u Beču prijavio je srpskim vlastima da je na tramvajskoj stanici Šotenring primetio malo dete u pratnji dve odrasle žene.

Кonstatujući sličnost između devojčice i dvogodišnjeg deteta nestalog u Srbiji, on je napravio video snimak troje ljudi i podelio ga sa srpskim vlastima. Pošto su rođaci nakon pregleda slika izjavili da se najverovatnije radi o nestaloj devojčici, fotografije je objavila Uprava bečke državne policije 3. aprila 2024. godine po nalogu bečkog javnog tužilaštva, navodi se u saopštenju austrijske policije.

- Sada je razjašnjen identitet osoba sa slika i sa njima je uspostavljen kontakt. Na osnovu istrage i pratećih činjenica, veza između osoba prikazanih na objavljenim fotografijama i nestale devojčice iz Bora može se jasno i bez ikakve sumnje isključiti.

Кancelarija bečke državne kriminalističke policije nastavlja istragu o sumnji na otmicu dece.

PODSETIMO

Dvogodišnja Danka Ilić iz Bora nestala je pre tačno deset dana, 26. marta, a i dalje se ništa ne zna o sudbini devojčice.

Iako potraga za njom traje od trenutka kad je nestala, a pretraženi su tereni u okolini Banjskog polja gde je devojčica nestala, od deteta još nema ni traga ni glasa.

Interpol raspisao žutu poternicu za Dankom

Devojčica Danka Ilić ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Devojčica se može prepoznati po visećoj bradavici na levom uhu i mladežu nepravilnog oblika i blago tamne boje na levoj podlaktici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading