10 DANA NEIZVESNOSTI ZAVRŠENO TRAGIČNIM VESTIMA! Cela Srbija plače zbog male DANKE ILIĆ: Evo šta se kobnog dana desilo u Banjskom polju!

Autor:

Hronika

04.04.2024

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obistinile se crne slutnje.

10 DANA NEIZVESNOSTI ZAVRŠENO TRAGIČNIM VESTIMA! Cela Srbija plače zbog male DANKE ILIĆ: Evo šta se kobnog dana desilo u Banjskom polju!

Foto: facebook, mup, vladimir lukic

Majka nestale dvogodišnje Danke Ilić Ivana Ilić bila je ključ u potrazi za devojčicom kojoj se svaki trag izgubio u utorak u 13.45 sati u Banjskom Polju, u Boru.

Teren je bio nepristupačan, majka je rekla da je dete u 13.45 videla poslednji put, da se okrenula drugom detetu da da vodu, i u sledećem  trenutku - Danke nije bilo.

Danas je zvanično saopšteno da je Danka ubijena automobilom, a potom bačena na deponiju. 

Prisetimo se kako je potraga izgledala. 

Dankina majka je čim je videla da dete nije u dvorištu pozvala policiju.  Ipak, ostaje nejasno gde je dete moglo da nestane u samo nekoliko minuta.

Već tog prvog dana, kada su se pojavile informacije da je dete kod Bora nestalo i kada su fotografije devojčice za kojom se traga buknule na društvenim mrežama, majka je bila nema i zbunjena. Objasnila je da je dete u trenutku nestanka na sebi imalo ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep. Devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Svakog dana majka je razgovarala sa policijom o tom trenutku, ispitivali su se odnosi u porodici, sa prijateljima... Policija je "češljala" društvene mreže i majke i oca, njihove poznanike, komšije...

Trećeg dana potrage Dankina majka je odbila poligraf i otkrila da je trudna, da nosi teće dete.

Četvrtog dana potrage za devojčicom, ona je s policajcima išla na mesto nestanka devojčice, kako bi uradili rekonstrukciju tog celog događaja i osvežili joj pamćenje ili prosto primetili nešto što dosad nisu.

Cela Srbija bila je potresena zbog nestanka devojčice Danke, nema roditelja koji nije pomislio na trenutak kad je iz vidokruga izgubio svoje dete.

Nažalost, Danka nije pronađena živa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading