"SRBIJO DANAS JE TUŽAN DAN!" Bratislav Gašić o stravičnom ubistvu Danke Ilić: Sin joj je tražio vodu, a za par minuta je shvatila da Danke nema!

Autor:

Hronika

04.04.2024

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danka je nestala 26. marta oko 13.45 časova i od tada joj se gubi svaki trag.

"SRBIJO DANAS JE TUŽAN DAN!" Bratislav Gašić o stravičnom ubistvu Danke Ilić: Sin joj je tražio vodu, a za par minuta je shvatila da Danke nema!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Devojčica Danka Ilić (2) iz Bora je ubijena, saopštio je predsednik Aleksandar Vučić tokom vanrednog obraćanja iz Palate Srbija. Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić upravo saopštava detalje stravičnog slučaja.

- Poštovani građani Srbije, danas je jako tužan dan, rekao je Gašić.

- Prema svim informacijama kojima raspolažemo, izneću vam retrospektivu. Majka Ivana Ilić je u 13.10 došla sa decom iz Bora. Ona se igrala sa decom i slikala ih. Mužu je u 13.22 poslala slike. Sin joj je tražio vodu, a za par minuta je shvatila da Danke nema. U 13.51 je zvala muža, a policija je stigla u 13 i 59 - rekao je ministar Gašić.

Podsetimo, srpska policija uhapsila je S.J. (50) i D.D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili dvogodišnju devojčicu Danku Ilić.  Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina, a u toku je pretraga terena u potrazi za telom.

Danka je nestala 26. marta oko 13.45 časova i od tada joj se gubi svaki trag. Sumnja se da je dete pregaženo već nekih deset minuta kasnije, a da je potom njeno telo bačeno na deponiju.

- Stravično je to što su uradili! Umesto da su izašli iz kola pozvali Hitnu pomoć, možda bi mala Danka sad bila živa! Monstrumi su jadno dete ugušili i otišli da bace na deponiju. U alkoholisanom stanju su unuštili detetu život. Strašno je sve to, samo da su reagovali na vreme možda bi dete bilo živo - navodi izvor. 

Službeno vozilo Vodovoda otkriveno je s tragovima krvi, koji su naknadno identifikovani kao pripadajući maloj Danka Ilić. DNK analiza je potvrdila njen identitet, čime je slučaj dobio stravičan obrt.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading