BOL KOJI RAZARA DUŠU! Sve srpske majke plaču zajedno sa Ivanom: Počivaj u Božijem miru, anđele mali! (FOTO)

Autor:

Hronika

04.04.2024

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo region plače za malom Dankom Ilić.

BOL KOJI RAZARA DUŠU! Sve srpske majke plaču zajedno sa Ivanom: Počivaj u Božijem miru, anđele mali! (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić, facebook

Danima su ljudi širom Srbije i regiona molili za malenu Danku Ilić (2), ali je srce svakog slomljeno vestima da je dete, bezgrešno i nevino, bilo žrtva zločina.

Na profilu njene majke, neprekidno se nižu reči saosećanja i podrške. Međutim, mnogi su ogorčeni činjenicom da je majka bila meta napada na društvenim mrežama, optužena za moguće zločine nad svojom ćerkom, čak i za prodaju deteta.

- Kaju li se danas imalo ovi što su optužili ovu nesretnu majku za prodaju deteta...? Sram i stid da vas bude, bitno je samo komentarisati i ispirati usta tuđim problemima a svoje ne vidite - glasi jedan od komentara koji odražava ogorčenje mnogih.

Pored toga, mnogo je izjava saučešća i poruka podrške majci i porodici:

 

 

- Moje iskreno saučešće roditeljima. Neka mali anđeo počiva u miru. Danka je sada rajska ptica - piše među brojnim oproštajnim porukama.

Bes je takođe prisutan u mnogim komentarima:

- "Svi vi koji ste ovu ženu danima razapinjali da je prodala svoje dete, neka vam je na obraz i na čast. Porodici duboko saučešće - navodi se. 

- Majka, mnogo mi je žao zbog vašeg gubitka i zbog svega što ste preživeli posle toga - piše druga majka, saosećajući.

Policija u Boru je uhapsila dvojicu muškaraca, S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot, pod sumnjom da su ubili malu Danku. Telo devojčice još uvek nije pronađeno.

Prema saznanjima, devojčicu su udarili kolima, telo stavili u službeno vozilo i bacili na deponiju. Sumnja se da je devojčica bila živa u trenutku kada su je zlostavljali, a osumnjičeni su bili pod uticajem alkohola.

- Automobil su po dogovoru čistili kiselinom kako bi uklonili krv. Međutim, jedna kapljica je ipak uočena i data na analizu - izjavio je izvor blizak istrazi.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading