DRAMA U ZEMUNU! Policijci opkolili kamion i uz pretnje pištoljima isterali MUŠKARCA NAPOLJE! (VIDEO)

Autor:

Hronika

16.05.2024

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne zna šta je u pitanju i zašto je policija zaustavila kombi.

DRAMA U ZEMUNU! Policijci opkolili kamion i uz pretnje pištoljima isterali MUŠKARCA NAPOLJE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/ https://www.tiktok.com/@nenad.1983

Na društvenoj mreži Tik Tok pojavio se snimak na kom se vidi da su pripadnici policije zaustavili kamion, a onda pištoljima iz istog isterali nepoznatog muškaraca. 

 

@nenad.1983

 

♬ original sound - Šemso

 

Naime, uz video ne postoji nikakav opis, ali očekujemo da će uskoro biti više infromacija o ovom slučaju, zbog kog je na kratko bio zaustavljen saobraćaj u Zemunu. 

PALI PIROMANI SA PALILULE

Dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu odredio je zadržavanje N.M. (43) i D.A. (38) u trajanju od 48 sati, zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti.

Oni se sumnjiče da su, krajem aprila, na Paliluli, zapalili „mercedes“ tip „S Class“ i „Mercedes“ tip „CLS“ koja su potpuno izgorela, dok su automobili „Smart“ i „Citroen“ tip „Jumpy“ oštećena, kojom prilikom je pričinjena materijalna šteta u iznosu od oko 70.000 evra.

Osumnjičeni N.M. (43) je prilikom saslušanja iskoristio zakonsko pravo i nije izneo svoju odbranu, dok je D.A. (38) izneo odbranu, nakon čega je sudiji za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu podnet predlog za određivanje pritvora prema osumnjičenom N.M.(43) i D.A.(38) .

Tužilaštvo će u toku dokaznog postupka ispitati svedoke oštećene, kao i druge svedoke događaja, narediti antrošološko, psihijatrijsko veštačenje okrivljenih, kao i druga potrebna veštačenja, pa nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja doneti odluku o daljem postupanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading