NALOŽENA OBDUKCIJA TELA SVETLANE DRAGIJEVIĆ! Majka ubice DANKE ILIĆ preminula dok je kod komšinice pila kafu

Autor:

Hronika

16.05.2024

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo će biti poslato na obdukciju jer je u pitanju iznenadna smrt.

NALOŽENA OBDUKCIJA TELA SVETLANE DRAGIJEVIĆ! Majka ubice DANKE ILIĆ preminula dok je kod komšinice pila kafu

Foto: ST/Dragan Kadić

Majka osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, Dejana Dragijevića (50), Svetlana Dragijević preminula je juče u selu Zlot dok je bila na kafi kod komšinice, a Više javno tužilaštvo u Zaječaru naložilo je obdukciju tela preminule žene, prenosi Kurir.

- Više javno tužilaštvo u Zaječaru donelo je naredbu za obdukcijski pregled leša sada pokojne Svetlane Dragijević. Obdukciju će izvršiti Zavod za sudsku medicinu u Nišu - navode iz VJT.

Kako se radi o iznenadnoj smrti u pitanju je redovna procedura.

- Tek nakon obdukcije znaće se kada će biti sahrana, a organizaciju sagrane će preuzeti rođaci s obzirom na to da je Svetla aposle hapšenja sinova i muža ostala sama - kaže izvor.

Podsetimo, Svetlana Dragijević je ranije govorila da ne veruje da je njen sin ubio Danku, kao i da su mu u premeštanju tela pomogli suprug i njen drugi sin Dalibor.

Svetlana je, inače, i sama bila pozvana u Više javno tužilaštvo u Zaječaru radi svedočenja, međutim, ona je tada iskoristila svoje zakonsko pravo da ne svedoči u tužilaštvu. Ona je, inače, imala to pravo kao najbliži srodnik osumnjičenih.

- Svedok Svetlana Dragijević je privilegovan svedok u odnosu na Radoslava Dragijevića koji joj je suprug i sina Dejana Dragijevića. Iskoristila je svoje pravo da ne svedoči - rekao je tada advokat Nebojša Živanović.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading