NADAL U PANICI: Nikada neće doživeti ono što Novak jeste - neke stvari su prosto nemoguće da se ostvare!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.04.2024

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I sam je svestan da je kraj karijere blizu...

NADAL U PANICI: Nikada neće doživeti ono što Novak jeste - neke stvari su prosto nemoguće da se ostvare!

Foto: Tanjug/AP

Jedan od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta Rafale Nadal pružio je sjajnu partizju na startu ovogodišnjeg Mastersa u Madridu.

"Kralj šljake" je za samo 65 minuta igre rezultatom 2:0 (6:1, 6:0) savladao šesnaestogodišnjeg Amerikanca Darvina Blanka i time je najavio da je povreda koja ga je duži period odvojila od tura, prošlost.

Nakon navedeno meča Španac je na konferenciji za medije, uz impresije o samom odigranom duelu, emotivno govorio i o svom nasledniku Rafaelu junioru:

- Voleo bih da igram još malo i da mu dam uspomenu na sebe kako igram tenis. To će biti idealna stvar za mene i moju ženu i porodicu, ali verovatno neću moći i to se neće dogoditi.

Foto: Tanjug/AP

Sjajna partija na startu Mastersa u Madridu

 

Jasna je želja slavnog tenisera da vidi i svog naslednika na tribinama kako bi imao mogućnost da upija i uživo ono što njegov otac radi sa reketom na terenu, ali je izvesno da se tako nešto neće dogoditi, mada je sam Nadal na pomenutoj konferenciji za medije istakao da ne bi bio oduševljen ukoliko Rafale junior krene očevim stopama:

- Više bih voleo da se moj sin bavi drugim sportom. Boli me što to kažem sa svime što mi je tenis dao. Ako želi da igra tenis, podržaću ga. Ali ako se bavi drugim sportom, bolje.

Naime, Nadalov naslednik u ovom momentu ima tek godinu i po dana, a da bi dete prisustvovalo mečevima, ono npr. kada je reč o Vimbldonu, mora imati minimt pet godina, a teško je verovati da će Rafael Nadal i u drugoj polovini 2027. godine biti aktivan teniser.

Republika

Foto: Starsport

Novak sa sinom Stefanom na teniskom terenu

 

Sve naveden, očigledno predstavlja dodatnu frustraciju za španskog tenisera, a verovatno mu je u glavi i najveći rival Novak Đoković čiji sin Stefan već godinama unazad, ne samo da ne propušta mečeve svog oca, već se neretko pojavljuje sa najboljim teniserom sveta na terenu i trenira sa njim.

Treba napomenuti da se od nedavno i Novakova ćerka Tara priključila uživo praćenjem mečeva svog oca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading