HEMIJA VLADA U PARTIZANU! Održava je IGOR DULJAJ! Saldanja ga toliko VOLI, da ga je stavio na PATIKE! (FOTO)

Autor:

Sport

26.02.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deluje da je i pored drame u poslednje vreme, sve u redu na JNA.

HEMIJA VLADA U PARTIZANU! Održava je IGOR DULJAJ! Saldanja ga toliko VOLI, da ga je stavio na PATIKE! (FOTO)

Foto: Starsport

Nije nikome bilo sve jedno kada je Ksander Severina odlučio da napusti Humsku zbog neisplaćenih dugovanja na ime bonusa za potpis ugovora. Mnogi su se uplašili da ovo ne započne potrese koji bi pretili da poremete zimsku bajku Partizana, ali deluje da na JNA vlada izuzetna atmosfera. 

Igrači iz dana u dan pokazuju kako ih se ne tiču priče van travnate podloge, te da imaju potpuno poverenje u komandu Igora Duljaja, a poslednji potez udarne igle crno-belih, Mateusa Saldanje, dodatno ukazuje na izvanrednu hemiju u svlačionici. 

Ovaj put, preko svog profila na društvenoj mreži "Instagram" pohvalio se novim patikama, koje je dobio na poklon. Specijalno oslikana obuća, na sebi sadrži brazilsku zastavu sa jedne strane, a sa druge prikazuje napdača Partizana kako leti u zagrljaj svom trenetu. Grobarska javnost bila je oduševljena ovim "paketićem", koji je dobio Saldanja, tako da su mnogi podelili fotografiju na svoje profile. 

Republika

Foto: instagram.com

Objava Mateusa Saldanje

Još zanimljivije je što je Brazilac dobio ovaj prelep poklon od Alekse Duljaja, sina šefa stručnog štaba crno-belih. 

- Hvala ti na ovom poklonu moj mali brate. Drago mi je što sam bio inspiracija za tebe, i ti veoma specijalan momak za mene - napisao je Saldanja u svojoj objavi. 

Partizan nastavlja da bije boj u šampionatu Srbije, čuvajući prvo mesto Superlige Srbije u nastavku prvenstva. Pred njim je okršaj sa Železničarom iz Pančeva u Humskoj, a potom sledi večiti derbi na Marakani, sa Crvenom zvezdom. Ova utakmica može biti odučujuća u borbi za titulu, a dobro je za grobare da znaju da je atmosfera pred sudbonosni susret na samom vrhunsku i pored nemilih dešavanja u proteklom periodu. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading