OPŠTI HAOS U SENEGALU: Mane posle DUGOGODIŠNJE veze oženio jedva punoletnu devojku! Sada se oglasio njen otac!

Autor: P. Z.

Sport

13.01.2024

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amadu Tamba je imao šta da kaže o poznatom fudbaleru.

OPŠTI HAOS U SENEGALU: Mane posle DUGOGODIŠNJE veze oženio jedva punoletnu devojku! Sada se oglasio njen otac!

Foto: Tanjug/AP

Sadio Mane

Jedan od najboljih svetskih fudbalera Sadio Mane ove sezone se, poput mnogih drugih velikih zvezda, preselio u Saudijsku Arabiju, gde nastupa za Al Nasr.

Međutim, poslednjih dana 31-godišnji Senegalac u žiži javnosti nije zbog fudbala, već zbog toga što je oženio jedva punoletnu Ajšu Tambu, sa kojom je prethodno bio u dugogodišnjoj vezi.

Sada se tim povodom oglasio Ajšin (18) otac, Amadu Tamba.

Moja žena i Ajša su jednog dana posetile njegovu (Maneovu) porodicu i tada ju je prvi put sreo. Verovatno je video nešto posebno u njoj i njegovi roditelji su je cenili. Došli su da me vide. Razgovarali smo o tradiciji, dogovorili se oko svega i čekali da se ovaj dan dogodi. Nisu se zabavljali jer je Ajša i dalje bila mlada - rekao je otac mlade Ajše.

Potom je odbacio svaku sumnju da je Ajša prisiljena na brak sa Maneom.

Sa njegovim vrednostima i svime što je čula o njemu, prihvatila je dobrovoljno. Ali kao roditelji smo je takođe vodili i savetovali joj da slobodno odluči. Bog je uradio ono što je najbolje za nju.

Na kraju je pričao sve najbolje o bivšem asu Liverpula i Bajerna.

Znao sam da su Sadio i cela njegova porodica veoma dobri i skromni ljudi. Sadio je samo odraz njegove porodice. Međutim, kao otac takođe sam morao da saznam više o njemu, njegovom obrazovanju, veri u Boga, poniznosti. I saznao sam da je on jako dobra osoba - poručo je Amadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading