PAKAO KAPITENA TURSKE! Poznati sportista, njegova TRUDNA supruga i PETOGODIŠNJE dete proživljavaju DRAMU!

Autor:

Sport

10.02.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje su zatrpani u ruševinama, ali nada da će se izvući živi ipak postoji.

PAKAO KAPITENA TURSKE! Poznati sportista, njegova TRUDNA supruga i PETOGODIŠNJE dete proživljavaju DRAMU!

Foto: Tanjug/AP

Zemljotres u Turskoj

Razoran zemljotres koji je pogodio Tursku odneo je na desetine hiljada života.

Poslednja u nizu katastrofa bila je ona u kojoj je iz ruševina izvučeno 16 tela mladih odbojkaša i odbojkašica, a pravu dramu proživljava i kapiten rukometne reprezentacije Turske Džemal Kutahja.

On se i dalje nalazi zatrpan u ruševinama, a da stvar bude gora tamo je sa svojom trudnom suprugom i njihovim petogodišnjim detetom. Nada da će se izvući ipak postoji, a to je potvrdio i predsednik Rukometnog saveza Turske Ugur Kilic.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zemljotres u Turskoj

 

On se nalazi u ulici u kojoj je rukometaš živeo sa porodicom i nada se pozitivnim vestima.

Imali smo sastanak sa vlastima kako bismo došli do kapitena našeg nacionalnog tima i njegove porodice od prvog sata posle zemljotresa. Uslovi su veoma teški. Ipak, ima nade i radujemo se tome - rekao je on.

Spasioci su uspeli da iz ruševina izvuku šestoro ljudi, koji su živi 101 sat pošto je snažan zemljotres pogodio južni deo zemlje.

Zemljotres jačine 7,8 Rihtera pogodio je u ponedeljak ujutro graničnu oblast između Turske i Sirije, u kojoj živi više od 13,5 miliona ljudi. Agencija Turske za vanredne situacije saopštila je da je potvrđena smrt 18.342 osobe, dok je oko 75.000 povređenih. Više od 3.000 poginulih je na sirijskoj strani, čime je ukupan broj žrtava veći od 21.000.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading