DŽORDAN i BULSI će biti male mace kad pred kamere stanu ovi DORĆOLCI: Netfliks snima seriju o malom srpskom KLUBU (FOTO)

Autor:

Sport

21.06.2022

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnici čuvene američke striming platforme i produkcijske kuće "NETFLIX" nedavno su kontaktirali dorćolske lude dabrove, ponudivši saradnju!

DŽORDAN i BULSI će biti male mace kad pred kamere stanu ovi DORĆOLCI: Netfliks snima seriju o malom srpskom KLUBU (FOTO)

Foto: Instagram.com/Printscreen/vkdorcol

Dabrovi sa Dorćola

Naime, departman prestižne američke kompanije zadužen za tržište u centralnoj i istočnoj Evropi, obavestio je o nameri da uskoro krene u realizaciju novog projekta, koji za cilj ima popularizaciju "manjih" sportova, a posredstvom timova koji svojom specifičnošću i atipičnim pristupom mogu izazvati interes šireg auditorijuma.

S tim u vezi, potencijalni partneri iz SAD zainteresovani su da jedna cela epizoda planiranog serijala bude posvećena vaterpolu, a narandžasto-plavima je ponuđena centralna rola u ovom poduhvatu!

 

 

- Predstavnici Netfliksa su (ne znamo ni sami kako) prepoznali potencijal Dorćolaca, te ponudili saradnju. Snimanje bi se realizovalo tokom naredne takmičarske sezone, a filmska ekipa čuvene kompanije bi provela sa ludim dabrovima 2-3 nedelje, pri čemu bi snimali sve naše treninge, mečeve, kao i privatan život naših pulena maaa, upala mozga!

Finansijski detalji još uvek nisu razmatrani, jer se svakako zna da ludi dabrovi ne igraju za novac, već za čast, slavu, dobar vinjak i žene, tako da je ideja tek u povoju, ali kako stvari stoje, dogodine će se na Netfliksu gledati dorćolski Last dance.

- Šta reći, kakvu posluku porati nakon ovoga? Kome? Majkl Džordan i Bulsi će biti male mace kad pred kamere stanu Bucko, Đura, Grle, Mile, Cile i ekipa - ma ima da budeeee ŠOU š’o kaže brat Žigara!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading