LEBRON SUROVO ISKREN PRED DUEL SA JOKIĆEM! Zna šta ga čeka protiv Srbina: Oni su branioci titule!

Autor: M. M.

Sport

17.04.2024

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Lejkersa o predstojećem meču plej-ofa.

LEBRON SUROVO ISKREN PRED DUEL SA JOKIĆEM! Zna šta ga čeka protiv Srbina: Oni su branioci titule!

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms

Los Anđeles Lejkersi osigurali su mesto u plej-ofu Zapadne konferencije NBA lige nakon što su pobedili Nju Orleans rezultatom 110-106. Ova pobeda je postavila Lejkerse na sedmo mesto i zakazala duel protiv aktuelnih šampiona, Denver Nagetsa, koje predvodi srpski centar Nikola Jokić.

Vođeni Lebronom Džejmsom sa 23 poena, devet skokova i devet asistencija, Raselom sa 21 poenom i šest asistencija i Entonijem Dejvisom sa 20 poena i 15 skokova, Lejkersi su pokazali svoju dominaciju na terenu. Ostin Rivs je doprineo sa 16 poena, šest asistencija i pet skokova, dok je Rui Hačimura dodao 13 poena.

Nakon meča svoja očekivanja je izneo legendarni Lebron.

- To su branioci titule, razumemo koliko je bio težak meč protiv njih. Oni će učiniti seriju teškom nama, a mi ćemo pokušati da ih učinimo seriju teškom njima. Tako da ćemo večeras dobiti priliku da se malo odmorimo, možda se sutra malo odmorimo, a onda se vratimo u priču i spremimo se za ovu seriju prvog kola koja će nam biti izuzetno teška - kazao je Lebron Džejms.

U još jednoj uzbudljivoj plej-in utakmici, Sakramento Kingsi su bili bolji od Golden Stejta 118:94. Kingsi su na taj obezbedili duel protiv Nju Orleansa, a pobednik će zauzeti osmo mesto u plej-ofu Zapada i u prvom kolu igraće protiv prvog nosioca Oklahome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading