OBRADOVIĆ ISKREN PRED IGOKEU: Moramo ozbiljno u plej-ofu, već su pobedili Partizan

Autor:

Sport

16.04.2024

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli dočekuju sutra tim iz Laktaša u prvom susretu četvrtfinalne serije AdmiralBet ABA lige.

OBRADOVIĆ ISKREN PRED IGOKEU: Moramo ozbiljno u plej-ofu, već su pobedili Partizan

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana okreću se domaćim obavezama. Izabranici Željka Obradovića zbog svojih grešaka u završnicama više utakmica nisu uspeli da se plasiraju u plej-in Evrolige, pa će sada morati da se okrenu isključivo odbrani titule u AdmiralBet ABA ligi, a onda da krenu i po trofej u Košarkaškoj ligi Srbije, koju nisu igrali dve sezone. Upravo to je, pred supračnji prvi četvrtfinalni duel sa Igokeom (sreda, 18.30), najavio najtrofejniji trener u Evropi, konstatujuči da je Jadranska liga sa jedina u mislima.

- Da, imali smo par dana da pripremimo tu seriju protiv Igokee i to je ono najbitnije. Razmišljamo samo o njima, znamo kako izgleda plej-of, da motivacija svih timova i igrača je na drugom nivou i da podignemo našu, protiv tima koji nas je iznenadio. Pobedili su nas u Beogradu, to znači da moramo da pristupimo ozbiljno. Ponavljam, plej-of je izuzetno zanimljivo takmičenje, svi dolaze sa motivacijom i uvek je to prva stvar. Mislim da je ekipa odradila ovih par treninga, danas imamo još jedan i nadam se da ćemo spremni početi - rekao je Obradović.

On je otkrio da je atmosfera u timu dobra, da rade na nivou koji je normalan za ovaj period godine. Međutim, neće svi igrači biti spremni da izađu na megdan timu iz Laktaša.

Isto kao i pred poslednju utakmicu, samo Pi-Džej Doužer ne trenira, svi ostali su tu - kazao je Žoc.

Foto: Starsport

Jedini van tima: Pi Džej Doužer

Konferenciju za medije pred Igokeu, igrom slučaja, Obradoviće održao na 16. april, dan kada je 1992. sa Partizanom osvojio svoju prvu titulu prvaka Evrope, a jedinu crno-belih. Zato se osvrnuo i na to tokom posete crno-belom butiku na stadionu u Humskoj.

- Da počnemo od onoga što je važnije. Ljudi žele da kupuju nešto, mislim da u tom segmentu postoji mnogo rezervi i da bude na mnogo većem nivou. Čestitam svima koji su učestvovali i koji rade na tome, da postoje butici da mladi kupuju. Mnogo puta je ispričano šta je bilo i kako, drago mi je da su igrači koji su bili najbitniji ponovo ovde, valjda će neke druge generacije doživeti nešto slično kao mi 1992. - kazao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading