NE ZADOVOLJAVA SE ULOGOM EPIZODISTE: Micić puca od samopouzdanja posle partije karijere u NBA ligi!

Autor: P. Z.

Sport

11.02.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš nije mogao ni da zamisli bolji debi.

NE ZADOVOLJAVA SE ULOGOM EPIZODISTE: Micić puca od samopouzdanja posle partije karijere u NBA ligi!

Foto: Tanjug/AP

Vasilije Micić

Košarkaši Šarlot Hornetsa prekinuli su niz od deset poraza, pošto su na svom terenu savladali Memfis Grizlise.

Na toj utakmici je u dresu novog kluba debitovao Vasilije Micić, koji je proveo 26 minuta na parketu u redovima pobedničkog tima. Za to vreme, reprezentativac Srbije pružio je i najbolju partiju u dosadašnjoj NBA karijeri, pošto je bio na korak od dabl-dabl učinka.

Micić je meč završio sa 18 poena (2/3 za tri, 6/10 za dva) i devet asistencija, a zabeležio je i jedan skok u odbrani.

Posle utakmice, Vasa je izneo svoje prve utiske.

Ne znam šta da kažem osim toga da sam srećan. Iskreno, nisam očekivao da igram ovoliko mnogo. Znam šta je bilo u protekla dva dana, ali to mi je dalo samo novog elana. Kao igrač samo želite da igrate, to je uvek prioritet svakome. To sam pokušao da iskoristim. Nisam očekivao da ću imati ovako dobru partiju, ali na kraju smo pobedili. Mislim da su svi na terenu imali dobru energiju, osetio sam na kraju da je taj 'vajb' bio dobar, to i je pomoglo da se osećam komotno na terenu - rekao je srpski plejmejker.

Potom je dodao da ne želi da bude puki epizodista.

U NBA nisam došao samo da budem član nekog tima, već da se dokažem na terenu. To će ostati moj cilj sve dok imam prilike da igram u NBA. Sve to jer sam imao prilke da igram u Evropi, sada učim iz ovog iskustva. Sva iskustva koja sam stekao u Oklahomi bila su mi stvarno korisna. Naravno da nije bilo lako upravljati minutima na terenu, ili na ulogu, ali bio sam svetsan čime sam okružen i to je bilo nešto najbolje u NBA. Pokušavam da ostanem spreman i u formi, tako ću i nastaviti. Ovde ili negde drugo, srećan sam što su ljudi ovog kluba shvatili da imam taj potencijal, pomogli su mi da toga dođem, a na meni je da pokažem da sam u stanju da igram na ovom nivou - poručio je Micić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading