OVO NISTE ZNALI O JAGU: Brazilac igra NAJBOLJU košarku od dolaska u Zvezdu, a evo KOJI FUDBALER ga najviše INSPIRIŠE!

Autor:

Sport

24.01.2024

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegove igre su sve konstantnije.

OVO NISTE ZNALI O JAGU: Brazilac igra NAJBOLJU košarku od dolaska u Zvezdu, a evo KOJI FUDBALER ga najviše INSPIRIŠE!

Foto: Starsport

Jago dos Santos je došao u Crvenu zvezdu na mala vrata, nakon što je bio MVP finala nemačkog prvenstva i jedan od najboljih u Evrokupu u dresu Ulma. Mnoge transfer "bombe" bacile su senku na Brazilca, pa je tako i bilo potrebno vreme da zasija u dresu crveno-belih.

Uloga koja je projektovana za Šabaza Nejpira pripala je dos Santosu, a on se sa njom u poslednje vreme nosi na sjajan način. Kada se u obzir uzme da Jago najbolje partije pruža u odsustvu Teodosića i Nedovića, onda kada je to najpotrebnije, onda to još više dobija na snazi.

Navijači ga od početka vole, dobijao je podršku i kada nije išlo, a sada im vraća na pravi način.

Izuzev umešnosti na terenu, Brazilac često ume i da postavi objave raznih tipova na društvenim mrežama, a po njima, čini se da je jasno i ko mu je najveća inspiracija da igra sjajno.

@yagomateus02 Tropa do Juninho👌🏾 o hexa é nosso #neymar alô @gilgitsu ♬ Originalton - user52693562702

Kao što se može videti u videu, u pitanju je Nejmar. Fudbaler koji je u centru pažnje sve više zbog skandaloznog načina života van terena je očigledno idol mladom Zvezdinom plejmejkeru. To je donekle i očekivano, s obzirom na to da su njih dvojica sunarodnici. Ovo nije jedini video vezan za Nejmara koji je Jago objavio, s toga - zaključak je jasan.

Nedavno je objavio i video u kom bira igrača koji će da uzima poslednji ključni šut na utakmici, a tu se oslonio na Nemanju Nedovića.

Jago trenutno beleži 7,2 poena, 1,7 skokova i 3,2 asistencije u Evroligi, ali, ukoliko ovako nastavi nema sumnje da će se taj učinak poboljšati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading