KAKO SE SMART UKLOPIO U TIM? LAZIĆ otkrio da li je NOVO pojačanje PROŠLO test!

Autor:

Sport

24.01.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten se dotakao i večitog derbija.

KAKO SE SMART UKLOPIO U TIM? LAZIĆ otkrio da li je NOVO pojačanje PROŠLO test!

Foto: Starsport

Crvena zvezda sutra od 20 časova gostuje ekipi Albe u Berlinu u okviru 23. runde Evrolige, a kapiten tima Branko Lazić smatra da je ovo prilika da se uhvati priključak za plej-in zonu.

- Biće to izuzetno fizički i energetski zahtevna utakmica, Alba godinama igra tako, sa mnogo trčanja i u napadu i u odbrani, tako je bilo i u prošlom meču, mora se uložiti mnogo energije - rekao je Lazić, koji ističe da mu ne stvara problem to što je prošle godine Zvezda porazom upravo od Albe faktički izgubila šanse za plasman u Top 8.

- Ne stvara nam to pritisak, ne razmišljamo o prošloj godini, prošla utakmica je završena, moramo da gledamo ispred sebe, idemo da pružimo dobru partiju i možda će nas taj pritisak naterati da se još više motivišemo i napravimo pobedu koja nam je preko potrebna u ovom delu sezone - nastavio je kapiten Zvezde.

Republika

Foto: Republika

Branko Lazić

Istakao je Lazić i da ne razmišlja o derbiju koji je na programu u nedelju.

- Ne, jer razmišljamo samo od meča do meča. Ako razmišljamo od erbiju, sutra utakmica neće ispasti kako želimo. Igrali smo dovoljno utakmica sa Partizanom da ne moramo toliko ranije da razmišljamo o njima - dodao je Lazić.

Upitan je i kako se Džavonte Smart pokazao do sada.

- Zaista se dobro uklopio, pokazao je na ove dve utakmice da će biti odlično pojačanje, ima nedostatak vremena za trening, gde nemamo vremena da ga ubacimo u sistem i približimo mu sve, ali je pokazao da može da iznese. Prolazi kroz drilove, čuvamo se na treningu, prošao je moj test - završio je Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading