DOBRA I LOŠA VEST ZA ZVEZDAŠE! Protiv Albe NE IGRA NAJBOLJI, ali se vraća VAŽAN šraf!

Autor:

Sport

24.01.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Činilo se da je spreman, međutim..

DOBRA I LOŠA VEST ZA ZVEZDAŠE! Protiv Albe NE IGRA NAJBOLJI, ali se vraća VAŽAN šraf!

Foto: Starsport

Crvenu zvezdu očekuje jedno od najvažnijih gostovanja u Evroligi ove sezone, gde izabranici Janisa Sferopulosa jednostavno moraju ići isključivo na pobedu protiv "fenjeraša" Albe u 23. kolu Evrolige od 20 časova ukoliko žele da ostanu u trci za plej-in. Iako se crveno-beli trenutno nalaze na svega dve pozicije od mesta koje vodi u nokaut fazu najjačeg evropskog košarkaškog takmičenja, još uvek plej-in deluje daleko i pobede u utakmicama kao ovoj ne smeju da se dovode u pitanje.

Danas je odrađen poslednji trening pred pokret na put, a u Berlinu će Zvezdin tim biti oslabljen za neigranje Miloša Teodosića, kog nije bilo ni u prethodnom evroligaškom duelu protiv Baskonije i čiji se izostanak i te kako osetio, potvrdio je trener Janis Sferopulos! Na treningu crveno-belih bio je i Nemanja Nedović, a strateg crveno-belih rekao je da će bek putovati sa ekipom, ali da se ne zna hoće li i igrati.

Republika

Foto: Euroleague.net

Nedović protiv Asvela

Videćemo kakvo je stanje sa njim i hoće li moći da pomogne saigračima, a nema sumnje da bi njegovo igranje u ogromnoj meri olakšalo timu da upiše vrlo bitnu pobedu. Sa druge strane, Jago dos Santos na odličan način uspeva da odmeni Tea na poziciji plejmejkera, pa ostaje da vidimo hoće li to i sada biti slučaj.

Zvezda je trenutno na 12. mestu sa skorom 9:13, dok je Alba prikucana za dno zajedno sa Asvelom sa četiri pobede. Ipak, Zvezda je u poslednjih sedam godina ostvarila vrlo mali broj pobeda protiv Nemačkog rivala koji im nikako ne leži. Prošle godine su predvođeni Lukom Vildozom crveno-beli uspeli da slave u Berlinu nakon produžetaka, a nadamo se da i sada mogu ponoviti sličan ishod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading