SFEROPULOS OBJASNIO ODNOS SA OBRADOVIĆEM, PA PORUČIO: Mislim da Nedović NEĆE...

Autor:

Sport

24.01.2024

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grk se raspričao pred gostovanje.

SFEROPULOS OBJASNIO ODNOS SA OBRADOVIĆEM, PA PORUČIO: Mislim da Nedović NEĆE...

Foto: Kss.rs

Crvena zvezda sutra od 20 časova gostuje ekipi Albe u Berlinu u okviru 23. runde Evrolige, a trener Janis Sferopulos poručio je da ekipa mora da igra maksimalno i sa mnogo entuzijazma protiv nezgodne ekipe.

- Trebalo bi da igramo našu igru ofanzivno i defanzivno, oni su više puta pokazali da su dobar tim sa mnogo entuzijazma, moramo da se prilagodimo i da se borimo za sve - počeo je Grk.

Otkrio je trener Zvezde da Teodosić neće putovati sa ekipom, za razliku od Nedovića, ali će odluka o njegovom igranju biti doneta pred sam meč.

- Ne, Teodosić neće igrati, nije spreman, Nedović je takođe prvi put trenirao, on će putovati, ali će odluka biti na dan utakmice, ne verujem da će biti sto odsto spreman - rekao je Grk i potom otkrio situaciju oko Nikole Topića.

- On će početi da trči ovih dana, idemo dan po dan - dodao je on.

Dotakao se Sferopulos i Džavontea Smarta.

Republika

Foto: Starsport

Džavonte Smart

On ima pravi mentalitet, daje nam mnogo i defanzivo i ofanzivno, spreman je da igra, ovo mu je prvi put van Amerike, sve je drugačije u odnosu na šta je navikao, mora da se prilagodi, ali veoma sam srećan zbog toga koliko se prilagođava i mislim da treba da mu damo malo vremena i biće sjajan - rekao je Sferopulos, koji je potom objasnio i fotografije gde je srdačno ćaskao sa Željkom Obradovićem.

-  Pre svega znam koliko su bitne sve utakmice sa Partizanom, velika je istorija iza tih klubova, to predstavlja mnogo što se tiče srpske košarke, moraju svi navijači oba tima da razumeju da je u pitanju sport. On želi da njegov tim pobedi, ja želim da moj tim pobedi, ali na kraju moramo da budemo civilizovani, da ne budemo nasilni i da budemo dobar primer. Za mene, ja kao stranac, znam da je ovo bitno za Srbiju kao zemlju, želim da budem ispravan sve vreme - poručio je trener Zvezde, koji je potom upitan o tome da li se možda razmišlja o novim pojačanjima.

- Roster je dobar, osim ako nađete igrača koji pravi razliku. Pričaću sa menadžmentom, ima mnogo igrača na pijaci, ali je bitno pronaći onoga ko pravi razliku, rekao je bivši trener Makabija.

Na kraju se dotakao i priče o uvođenju trejdova u Evroligi.

- Mislim da moramo da pričamo o tome i da se prilagodimo svim tim pravilima i da to prilagodimo evropskim pravilima, zašto da ne uradimo to - završio je Sferopulos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading