OVO JE OKRUŽENJE U KOM JE DŽAVONTE ODUVEK ŽELEO DA IGRA! EKSKLUZIVNO: Smartov BRAT ODUŠEVLJEN atmosferom u Areni!

Autor:

Sport

20.01.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejvion tvrdi da mu se već sviđa ovde.

OVO JE OKRUŽENJE U KOM JE DŽAVONTE ODUVEK ŽELEO DA IGRA! EKSKLUZIVNO: Smartov BRAT ODUŠEVLJEN atmosferom u Areni!

Foto: Starsport

Džavonte Smart

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet izgubili su od Baskonije rezultatom 90:91 u 22. kolu Evrolige pred svojim navijačima.

Vodila je Zvezda Meridianbet sa 11 koševa tokom prvog poluvremena, dok je u nastavku meča usledio potop, koji je tim iz Vitorije iskoristio i preko nezaustavljivog Markusa Hauarda, najboljeg pojedinca meča sa 32 poena, stigao do preokreta i dramatične pobede.

Dramatične, jer je domaćin sa četiri vezana poena Jaga na 10 sekundi pre kraja meča prišao na 87:88, ali su sa slobodnih bacanja bivši igrači Partizana Vanja Marinković i Kodi Miler Mekintajer (pogodio jedno) presudili srpskom šampionu i doneli Baskoniji 12. pobedu u sezoni. 

Na utakmici protiv Baskijaca debitovao je Džavonte Smart. Novi bek crveno-belih je završio susret sa 11 poena, tri skoka i dve asistencije. U hali je imao i jednog svog vernog fana - brata Dejviona.

Dejvion je u razgovoru za naš portal Republika.rs otkrio da je uživao u atmosferi, ali da je tako nešto i očekivao.

Republika

Foto: Printscreen

Smart po dolasku u Beograd sa bratom

- Uvek sam znao da su "preko bare" navijači mnogo strastveniji od fanova u SAD kada je u pitanju košarka. Ovo je okruženje u kom sam želeo da budem i u kom je on takođe želeo oduvek da igra. Kul je, već mi se sviđa ovde, prokomentarisao je atmosferu Dejvion.

Džavonte je odlično ušao u susret protiv Baskonije pogodivši nekoliko šuteva sa poludistance i jedan za tri, ali je u drugom poluvremenu malo "utihnuo".

- Kroz svaku utakmicu će biti sve bolji i bolji i nadam se da će zajedno sa timom ređati pobede, rekao je Smartov brat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading