POMEREN MEČ IZMEĐU ZVEZDE MERIDIANBET I FMP: Evo KADA je na PROGRAMU susret u Areni!

Autor:

Sport

19.01.2024

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli nastavljaju sa bitkama u AdmiralBet ABA ligi.

POMEREN MEČ IZMEĐU ZVEZDE MERIDIANBET I FMP: Evo KADA je na PROGRAMU susret u Areni!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene Zvezde Meridianbet se okreću obavezama u regionalnoj ligi posle tesnog poraza u Evropi sinoć. Sledeći rival je FMP, a taj meč, koji je prvobitno trebalo da bude odigran u nedelju od 19:30 časova, počeće 90 minuta ranije, što znači da će biti na programu u 18.00 časova, saopšteno je na oficijalnom sajtu kluba.

Republika

Foto: Starsport

Smart na debiju u Areni

Prenosimo saopštenje u celosti.

- KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je vreme odigravanja utakmice 17. kola AdmiralBet ABA lige sa FMP-om promenjeno.

Utakmica će se igrati u nedelju 21.01.2024.godine (nedelja), ali ne kao što je prvobitno bilo planirano u 19.30 časova, već 90 minuta ranije – od 18 časova!

Meč će se igrati u Beogradskoj Areni, a karte za ovu utakmicu (uz slobodan ulaz za svu decu do 7 godina uz pratnju roditelja, srednjoškolce i studente) u prodaji su još od prošlog petka.

AdmiralBet ABA liga 17. kolo: KK Crvena zvezda Meridianbet – KK FMP (nedelja, 18 časova Beogradska Arena) - stoji na sajtu crveno-belih.

Podsetimo, košarkaši Crvene zvezde Meridianbet izgubili su od Baskonije sinoć rezultatom 90:91 (30:20, 22:23, 10:26, 28:22) u 22. kolu Evrolige pred svojim navijačima.

Svakako bolan poraz, sa sobom donosi i neke radosne vesti. Pored solidnog debija Džavontea Smarta, delije je sigurno obradovao nastavak dobrih partija Jaga dos Santosa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading