PARTIZAN I MEGA U ČAST MILOJEVIĆA: Crno-belima NE SME da se ponovi PRVI deo sezone! Evo GDE pratiti meč!

Autor:

Sport

22.01.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultat će večeras uglavnom biti u drugom planu.

PARTIZAN I MEGA U ČAST MILOJEVIĆA: Crno-belima NE SME da se ponovi PRVI deo sezone! Evo GDE pratiti meč!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

U 17. kolu AdmiralBet ABA lige, crno-beli večeras, 22. januara dočekuju Megu u Štark areni. Utakmica počinje u 19 časova, a Partizan je za ovu utakmicu odredio da ulaz bude besplatan. 

Prioritet da zauzmu svoja mesta imaju vlasnici sezonskih karata, dok će svi ostali popunjavati slobodna sedišta u dvorani. Klub poziva sve navijače koji sutra dođu u Arenu, da na sebi imaju crnu majicu ili duksericu kako bi i na taj način odali počast legendarnom Dejanu Milojeviću koji je preminuo od poslednica srčanog udara - navodi se na sajtu kluba iz Humske.

 

 

Nekadašnji kapiten Partizana i igrač mnogih drugih klubova, odnosno trener Mege i Budućnosti, asistent selektora reprezentacije Srbije i šefa stručnog štaba Golden Stejt Voriorsa, prerano je napustio ovaj svet 17. januara. Čovek zaraznog osmeha, velikog srca i borac bez mane bio je uzor mnogima koji su potom postali novi košarkaški idoli. 

Kada je u pitanju sama utakmica, Partizan je ranije ove sezone poražen od Mege u jednom od najzanimljivijih duela regionalne lige, te nema sumnje da će crno-beli morati da budu na oprezu. Ruku na srce, Nikola Topić, koji je do skoro predvodio ekipu koja igra na Novom Beogradu, više nije tu, pa će domaći imati za nijansu lakši posao.

Ovaj susret možete uživo pratiti na kanalu Arena sport Premium 1, ali i na lajv-blogu našeg portala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading