NI MUVA SE NIJE ČULA U "OAKI": MINUT ĆUTANJA za Milojevića i na meču PARTIZANA protiv Panatinaikosa! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.01.2024

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srce da prepukne.

NI MUVA SE NIJE ČULA U "OAKI": MINUT ĆUTANJA za Milojevića i na meču PARTIZANA protiv Panatinaikosa! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram.com

Dejan Milojević

Košarkaši Partizana gostuju u "OAKA areni" Panatinaikosu od 20.15 časova u 22. kolu Evrolige.

Ceo košarkaški svet se oprašta od prerano preminulog Dejana Milojevića, a košarkaši Partizana su rešili da mu na srceparajuć način odaju počast na zagrevanju pred susret u Atini.

Crno-beli su istrčali na teren na zagrevanje u majicama na kojima piše "I najveći borci nekada odlaze..."

To nije bilo sve kada je u pitanju odavanje počasti istinskoj košarkaškoj legendi, pošto je na početku susreta u "OAKA" Areni održan minut ćutanja prilikom kog se ni muva nije čula, što pokazuje koliko je poštovan Milojević širom sveta.

Željko Obradović je pre svega toga dočekan od strane domaćih navijača onako kako dolikuje takvoj legendi.

Podsetimo, izabranici Željka Obradovića nastupiće bez kapitena i najboljeg igrača Kevina Pantera, što će biti ogroman hendikep.

Razlog izostanka je povišena temperatura, zbog koje neće moći da pomogne svojim saigračima, a nije ni doputovao u Atini.

Na drugoj strani, ekipa Panatinaikosa je očigledno takođe u problemima kada su povrede u pitanju. Odavno je poznato da su van tima Vildoza i Balcerovski, ali tu se stvari ne završavaju.

Kako je naveo trener tima Ergin Ataman, Kostas Adetokumbo je van stroja šest dana zbog bolesti i pod velikim znakom pitanja je za meč. 

Partizan se trenutno nalazi na devetom mestu Evrolige sa 11 trijumfa uz 10 poraza, dok je Panatinaikos četvrti sa 13 pobeda i osam poraza.

Ova utakmica će biti posebna za trenera crno-belih Željka Obradovića, koji se vraća u Atinu, gde je 13 godina vodio ekipu Panatinaikosa, sa kojom je osvojio pet titula šampiona Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading