PANATINAIKOS U OGROMNOM PROBLEMU! Može li PARTIZAN iskoristiti potencijalni IZOSTANAK svog LJUBIMCA?

Autor:

Sport

18.01.2024

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obe ekipe su osakaćene povredama.

PANATINAIKOS U OGROMNOM PROBLEMU! Može li PARTIZAN iskoristiti potencijalni IZOSTANAK svog LJUBIMCA?

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana gostuju Panatinaikosu u okviru 22. kola Evrolige u petak od 20.15 časova.

Izabranici Željka Obradovića krenuće put Atine bez kapitena i najboljeg igrača Kevina Pantera, što će biti ogroman hendikep.

Razlog izostanka je povišena temperatura, zbog koje neće moći da pomogne svojim saigračima

Na drugoj strani, ekipa Panatinaikosa je očigledno takođe u problemima kada su povrede u pitanju. Odavno je poznato da su van tima Vildoza i Balcerovski, ali tu se stvari ne završavaju.

Republika

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Kako je naveo trener tima Ergin Ataman, Kostas Adetokumbo je van stroja šest dana zbog bolesti i pod velikim znakom pitanja je za meč protiv Partizana u petak u Evroligi. Problema prethodnih dana imao je Matijas Lesor sa leđima. Nije trenirao sve do četvrtka, ali, prema poslednjim informacijama, postoje određene indikacije da će se naći u timu.

Partizan se trenutno nalazi na devetom mestu Evrolige sa 11 trijumfa uz 10 poraza, dok je Panatinaikos četvrti sa 13 pobeda i osam poraza.

Ova utakmica će biti posebna za trenera crno-belih Željka Obradovića, koji se vraća u Atinu, gde je 13 godina vodio ekipu Panatinaikosa, sa kojom je osvojio pet titula šampiona Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading