EVO KAKO JE PARTIZAN IZGUBIO OD MEGE! Pogledajte AUTOKOŠ Trifunovića koji je ODLUČIO pobednika! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.10.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izrabanici Željka Obradovića doživeli treći uzastopni poraz u sezoni, a prvi u AdmiralBet ABA ligi.

EVO KAKO JE PARTIZAN IZGUBIO OD MEGE! Pogledajte AUTOKOŠ Trifunovića koji je ODLUČIO pobednika! (VIDEO)

Foto: Starsport

KK Mega

Košarkaši Partizana pretrpeli su senzacionalan poraz u regionalnom takmičenju, pošto su uz zvuk sirene izgubili od Mege u dvorani "Ranko Žeravica" (88:86).

Tim Željka Obradovića imao je u jednom momentu i zaostatak od 19 poena (50:31), ali je uspeo da se vrati i izbori izjednačenje, da bi nekoliko stotinki pre kraja primio autokoš od strane Uroša Trifunovića.

Ognjen Jaramaz je na 18 sekundi pre kraja poentirao za izjednačenje (86:86), Mega je tražila tajm-aut, Topić je krenuo na polaganje, promašio je, nekoliko igrača skakalo je za loptu, poeni su zvanično priznati Plavšiću, ali se na snimku vidi da je igrač crno-belih poslednji imao kontakt sa loptom. Sudije su, očekivano, pogledale snimak i potvrdile odluku, sve je bilo pre poslednjeg zvuka sirene.

Foto: Starsport

 

Mega je na kraju ostvarila veliku pobedu za slavlje u hali sportova na Novom Beogradu i sada je na skoru 2-2, dok je Partizan ima 3-1.

Na redu su dva večita derbija u Štark areni. Najpre evroligaški 26. oktobra, pa u AdmiralBet ABA ligi 30. oktobra, u oba će Obradovićev tim ugostiti Crvenu zvezdu Meridianbet.

Pogledajte koš kojim je rešen pobednik u večerašnjem duelu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading