ŽELJKO OBRADOVIĆ PRED MEGU: ODLIČNA ekipa, moramo biti OPREZNI!

Autor:

Sport

23.10.2023

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poziva strateg Partizana na maksimalnu koncentraiju.

ŽELJKO OBRADOVIĆ PRED MEGU: ODLIČNA ekipa, moramo biti OPREZNI!

Foto: Admiral Bet ABA liga

U utakmici 4. kola ABA lige, Partizan će od 20 časova igrati kao gost protiv Mege.

Meč je će biti odigran u hali "Ranko Žeravica", bivšem domu crno-belih košarkaša, a trener "panog valjka" Željko Obradović izneo je svoje viđenje protivnika.

- Igrali smo sa Megom na ABA Superkupu u Podgorici i bila je to jedna veoma dobra utakmica. Ponovo su napravili veoma interesantnu ekipu sa mladim igračima koja je željna dokazivanja i koja će igrati sa najvećom mogućom motivacijom. Na nama je da budemo makar na istom nivou motivacije i da odigramo dobru utakmicu u ABA ligi - rekao je Obradović.

Samo reči hvale za mladi tim ima i plejmejker Partizana i reprezentacije Srbije Aleksa Avramović.

Republika

Foto: Euroleague.net

Aleksa Avramović

 

- Uvek imaju sjajan skauting gde izvuku te najbolje mlade igrače i raznih delvoa Balksana i Evrope. Svaka im čast na tome, rade ozbiljan posao. Idemo sutra posle dva poraza, pogotovu ovog tesnog protiv Olimpijakosa gde smo imali utakmicu u svojim rukama. Moramo da ustanemo, pokažemo da smo bolji i počnemo da igramo agresivnije - rekao je Avramović.

Podsetimo, domaćini su odredili paprene cene karata za ovaj duel. Ulaznica stoji čak 2000 dinara, a mnogi su povezali ovo sa sukobom prvog čoveka Mege Miška Ražnatovića sa čelnicima Partizana zbog slučaja Jama Madara.

Ostaje da se vidi koliko će navijača Partizana doći na Novi Beograd da podrže svoj klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading