ŽELJKO OBRADOVIĆ JASAN: Evidentna RAZLIKA U KVALITETU!

Autor:

Sport

08.10.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadovoljan je bio trener Partizana pristupom svojih igrača.

ŽELJKO OBRADOVIĆ JASAN: Evidentna RAZLIKA U KVALITETU!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana pobedili su Krku u Novom Mestu rezultatom 56:96 (11:16, 11:29, 20:23, 14:28) u 2. kolu AdmiralBet ABA lige.

Crno-beli su se brzo oporavili od ubedljivog poraza u Izraelu od Makabija i upisali drugi trijumf u regionalnom takmičenju.

Crno-bele je do pobede nosio sjajni Aleksa Avramović, koji je meč završio s 15 poena. Fenomenalan je bio i Balša Koprivica, postigavši tri manje, dok je konstantno visok nivo igre imao i Pi Džej Doužer sa 11 datih poena.

Republika

Foto: Aba liga/KK MZT Skopje Aerodrom/Danail Petrovic

Krka - Partizan

 

Trener Partizana Željko Obradović nije imao šta da zameri svojim igračima.

Da se zahvalim navijačima Partizana i Krke što su napravili lepu atmosferu. Mogli su da uživaju u lepoj košarkaškoj utakmici. Očigledno je da smo večeras počeli neuporedivo agresivnije od prvog minuta. Uz dobru odbranu smo dolazili do lakih poena u napadu, ali smo u nekim momentima bili i brzopleti. Evidentna je razlika u kvalitetu dva tima. Ja mogu kolegi da čestitam na prvoj utakmici, a i na ovom večeras, mislim da treba da bude ponosan na svoj tim. Čestitke i mojim igračima na ozbiljnosti i na dobroj utakmici - rekao je Obradović.

Partizan u četvrtak, 12. oktobra, od 20 časova gostuje Asvelu u Vilerbanu, koji je na startu Evrolige deklasiran od Crvene zvezde Meridianbet u Štark areni. Biće to prilika da Obradovićev tim dođe do prvog uspeha i na evropskoj sceni, odnosno, da će pokazati kako je loše izdanje u Tel Avivu bio samo slab dan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading