LJUBIMAC GROBARA ZABRINUO SVE: Ovo je KATASTROFA!

Autor:

Sport

06.10.2023

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košmarno veče sa Partizan na debiju u Evroligi.

LJUBIMAC GROBARA ZABRINUO SVE: Ovo je KATASTROFA!

Foto: Admiralbet ABA liga/Dragana Stjepanović

Aleksa Avramović

Košarkaši Partizana izgubili su u Tel Avivu od Makabija u prvom kolu Evrolige rezultatom 96:81.

Ono što brine navijače Partizana više od samog poraza je način igre crno-belih.

Odbrana nije bila na nivou ekipe koja je najavila najviše ambicije. Dozvolili su izabranici Željka Obradovića previše lakih poena iz tranzicije, delovali su kao da se tek uigravaju, iako su zadržali jezgro tima iz prethodne sezone.

Jedna od svetlih tačaka u redovima "parnog valjka" bio je heroj nacije sa Mundobasketa Aleksa Avramović, koji je preneo dobre igre i u crno-beli dres.

Nije bio Aleksa zdovoljan izdanjem svog tima.

- Zaslužena pobeda. Igrali smo katastrofa u odbrani, to je odlučilo pobednika. Imali smo previše izgubljenih lopti, mnogo lakih poena smo primili. Nismo bili defanzivno fokusirani, imali smo slabu agresivnost. - rekao je Avramović.

Republika

Foto: Admiral Bet ABA liga

Aleksa Avramović i Frenk Kaminski

 

Zna plejmejker Partizana uzrok poraza.

- Generalno već znamo šta smo uradili loše, taj jedan od najvažnijih segmenata igre, odbrana u tranziciji nam je bila katastrofalna. Baš smo... baš smo bili loši. Baza, osnov svake odbrane je primiti što manje poena iz kontranapada, mislim da smo mi primili preko 20 sigurno. Nemam pojma. Ne možeš sa dobrim napadom i lošom odbranom, ne možeš da se nadaš pobedi. Ali glava gore - poručio je Avramović uz dozu optimizma.

Osvrnuo se i na atmosferu u Tel Avivu.

- Njihova hala je uvek puna, Makabi je simbol izraelske košarke, bili su fantastični, prelepa atmosfera, ali nije nas to ništa poremetilo, navikli smo da igramo u bučnoj atmosferi - završio je Avramović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Valjak i Istina

10.10.2023 20:05

NI GLAVA NI REP. FALI PLEJ FALI PRAVI CENTAR ! KAKAV F-4 !?