ŠTA SE DEŠAVA SA KAMINSKIM? DIVLJAO pored KLUPE, pa imao ŠTA da kaže i ŽELJKU OBRADOVIĆU!

Autor:

Sport

20.01.2024

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvari ne izgledaju dobro po Amerikanca.

ŠTA SE DEŠAVA SA KAMINSKIM? DIVLJAO pored KLUPE, pa imao ŠTA da kaže i ŽELJKU OBRADOVIĆU!

Foto: Starsport

derbi

Košarkaši Partizana poraženi su od Panatinaikosa sa 84:71 u 22. kolu Evrolige u Atini.

Izabranici Željka Obradovića nastupili su bez kapitena i najboljeg igrača Kevina Pantera, što se i pokazalo kao ogroman hendikep jer se videlo da je plejmejker i te kako falio u igri Partizana. 

Iako Pantera, a ni pobede nije bilo, pokazali su sjajan karakter crno-beli. Sve vreme su igrali potpuno ravnopravan meč u "OAKI". Rezultatski egal je vladao sve do poslednje deonice kada su se Atinjani po prvi put "odlepili" na dvocifrenu prednost. Crno-beli su imali prilike da se vrate u finišu, ukrali nekoliko lopti, međutim, nisu uspeli da dođu do zlata vredne pobede u Grčkoj.

Ono što uznemiruje navijače Partizana jeste status Frenka Kaminskog koji već nekoliko mečeva dobija priliku "na kašičicu" od Željka Obradovića. Na večitom derbiju protiv Crvene zvezde Meridianbet se pokazao solidno i zabeležio 11 poena za 12 minuta. Nakon toga je protiv Krke u regionalnoj ligi ubacio isti broj poena za osam minuta više, ali su potom usledile nešto slabije partije.

Protiv Fenera u Istanbulu je ubacio sedam, da bi u Zagrebu duel sa Cibonom kompletan presedeo na klupi. Ništa drugačije nije bilo ni sinoć protiv Panatinaikosa, pošto je ušao, izgubio loptu, napravio faul i potom završio meč. Željko Obradović ga je izveo, Amerikanac je pobesneo na klupi, a onda mu je prišao trener crno-belih.

Šta je razlog neigranja bivšeg centra Hjustona nije poznato. Nesumnjivo je da poseduje kvalitet, ali da li su to slabije partije ili postoje određene nesuglasice na relaciji sa stručnim štabom, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading