OBRADOVIĆ UTUČEN POSLE PORAZA U ATINI: PRIČALI SMO na poluvremenu o tome...

Autor:

Sport

19.01.2024

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu izdržali do kraja crno-beli.

OBRADOVIĆ UTUČEN POSLE PORAZA U ATINI: PRIČALI SMO na poluvremenu o tome...

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana poraženi su u 22. kolu Evrolige od Panatinaikosa u "OAKA" Areni rezultatom 84:71.

Izabranici Željka Obradovića nastupili su bez kapitena i najboljeg igrača Kevina Pantera, što se i pokazalo kao ogroman hendikep jer se videlo da je plejmejker i te kako falio u igri Partizana. 

Iako Pantera, a ni pobede nije bilo, pokazali su sjajan karakter crno-beli. Sve vreme su igrali potpuno ravnopravan meč u "OAKI". Rezultatski egal je vladao sve do poslednje deonice kada su se Atinjani po prvi put "odlepili" na dvocifrenu prednost. Crno-beli su imali prilike da se vrate u finišu, ukrali nekoliko lopti, međutim, nisu uspeli da dođu do zlata vredne pobede u Grčkoj.

Republika

Foto: Starsport

Panatinaikos - Partizan

Željko Obradović je bio kratak po završetku susreta.

- Pričali smo i na poluvremenu o izgubljenim loptama, a to je koštalo naš napad i u poslednjoj četvrtini. Želim Panatinaikosu sve najbolje u budućnosti, rekao je trener crno-belih.

Lesor je odigrao odličnu poslednju četvrtinu, te je meč završio sa 14 poena, devet skokova i jednom asistencijom. Bolji od njega bili su Kendrik Nan sa 21, odnosno Dinos Mitoglu sa 16 poena. Kod Partizana Pi Džej Doužer je upisao koliko i Mitoglu, a Naneli je dodao tri manje.

Partizan se nakon ovog poraza nalazi na deobi 10. mesta Evrolige, sa učinkom od po 11 pobeda i poraza, dok Panatinaikos "gazi" ka TOP8 fazi sa četvrte pozicije.

Crno-beli u sledećoj rundi elitnog takmičenja dočekuju Žalgiris, dok "zeleni" gostuju Makabiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading