KOLIKE SU ŠANSE PARTIZANA DA PROĐE U TOP8 NAKON PORAZA? Evo ŠTA kažu KLADIONICE nakon NEUSPEHA u Atini!

Autor:

Sport

20.01.2024

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su po prvi put posle dužeg vremena van plej-of zone.

KOLIKE SU ŠANSE PARTIZANA DA PROĐE U TOP8 NAKON PORAZA? Evo ŠTA kažu KLADIONICE nakon NEUSPEHA u Atini!

Foto: printscreen twitter

Košarkaši Partizana poraženi su od Panatinaikosa sa 84:71 u 22. kolu Evrolige u Atini.

Izabranici Željka Obradovića nastupili su bez kapitena i najboljeg igrača Kevina Pantera, što se i pokazalo kao ogroman hendikep jer se videlo da je plejmejker i te kako falio u igri Partizana. 

Iako Pantera, a ni pobede nije bilo, pokazali su sjajan karakter crno-beli. Sve vreme su igrali potpuno ravnopravan meč u "OAKI". Rezultatski egal je vladao sve do poslednje deonice kada su se Atinjani po prvi put "odlepili" na dvocifrenu prednost. Crno-beli su imali prilike da se vrate u finišu, ukrali nekoliko lopti, međutim, nisu uspeli da dođu do zlata vredne pobede u Grčkoj.

Partizan se nakon ovog poraza nalazi na 11. poziciji, sa učinkom od po 11 pobeda i poraza, koliko, do duše ima i Valensija koja je ipak pozicionirana mesto iznad. 

Ovaj poraz crno-belih im je malo pokvario šanse da se plasiraju u TOP8 Evrolige, ukolko je verovati kladionicama.

Standings provided by Sofascore

Naime, nakon ovog poraza, šanse Partizana za prolaz u dalju fazu iznose 44.44 odsto. Poređenja radi, da su slavili, njihove šanse bi bile preko 55 odsto.

Crno-beli će sledeću priliku za pobedu imati protiv Žalgirisa na domaćem terenu. Nakon toga sledi poprilično teško duplo kolo u kom će odmeriti snage sa Monakom i Virtusom na gostujućim terenima. Moraće crno-beli dobro da se pomuče da bi ušli u plej-of.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading