PARTIZANOV TANDEM RAZOČARAO SLAVNOG TRENERA! Za jednog je POSEBNO imao kritiku: "Kako je igrao, bolje da nije igrao"!

Autor:

Sport

12.01.2024

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli dočekuju Makabi Tel Aviv u 21. kolu Evrolige u Beogradskoj areni (20.30).

PARTIZANOV TANDEM RAZOČARAO SLAVNOG TRENERA! Za jednog je POSEBNO imao kritiku: "Kako je igrao, bolje da nije igrao"!

Foto: youtube.com/HappyTV

Proslavljeni košarkaški trener Vlade Đurović je tokom gostovanja TV Areni izneo kritike na račun pojedinih igrača crno-belih.

Priznaje prekaljeni stručnjak da je mnogo više očekivao ove sezone od Zeka Ledeja i Pi Džej Doužera:

- Šta reći kad vodiš 17 razlike, pa izgubiš sa 15...I mnogo slabije ekipe to ne bi dozvolile. Ledej i Doužer kao da nisu bili na terenu. Ledej nije bio na terenu prošlu utakmicu i svi su pričali da nedostaje, a ovo kako je igrao - bolje da nije! - rekao je Đurović za TV Arena sport.

Foto: Starsport

Zek Ledej i Željko Obradović

Protivnik je sistema košarke koju preferira klub iz Humske:

- Tada plejmejker mora da uhapsi loptu i da kaže svima da "olade". Čekaj malo, stani, pa vidiš da ti ništa ne ide! Neverovatno je kako su izgubili i to je utakmica koja je mogla da se dobije - nastavio je poznati trener i osvrnuo se na večerašnji duel protiv Makabija:

- Partizan ima veliku šansu i večeras mora da dobije Makabi. Ako izgubi, doći će u situaciju kao Zvezda Meridianbet da mu je jako teško. Makabi je dobar, gledao sam ih uživo protiv Virtusa i pokazali su da imaju fantastične individualce, svi su nezgodni, mangupi, namazani... Partizan večeras ima teškog protivnika i mora da dobije i tu nema nikakve dileme. Ne treba da jure, da misle da će dati 90, pa kao da vidimo njih. Mora odbrana da se pojača, skok da bude dobar, Makabi ima i sedam-osam Amerikanaca koji su prošli sito i rešeto, neće se uplašiti ni publike i jedva je čekaju. Odmorni su, tu su u Beogradu. Teška utakmica, ali Partizan mora da dobije i dobiće! - mišljjenja je Vlade Đurović.

Utakmica Partizan - Makabi igra se u Beogradskoj areni s početkom od 20.30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Srama bez

12.01.2024 20:07

Hajde prestani da se blamiraš. Ne znam da li to radiš honorarno ili volontiraš, ali - prestani. Jadno je, jadno...baš...